De tekenschool

Op maandag 13 juni is er een expositie met presentatie van de huidige cursisten van de tekenschool. Deze cursisten hebben 20 maandagen allerlei onderwerpen getekend en geschilderd. 

Van 19.00 tot 20.00 gaan ze vertellen over hun kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling. Dit is best spannend voor de cursisten. Maar ze gaan het toch proberen. Bent u nieuwsgierig geworden. Welkom in Spoor 3, stationsweg 29 te Barneveld. 

Maandag 20 juni is er weer een gratis open workshop. Dan kunt u zelf meedoen van 13.00 tot 14.00. Opgeven kan via http://www.detekenschool.nl/contact/ 

Zandtekenen met je dochter: "The generation gap".

De generatiekloof...Bestaat die? zandkunstenares Helene Wieringa-Pruijssen gaat als moeder samen met haar dochter Jose Wieringa de uitdaging aan. Door te tekenen op twee zandbakken, tekst en muziek ontstaat er een unieke voorstelling die geschikt is voor middelbare scholen, jeugddiensten en vrouwendagen. Bestaat de generatiekloof? Oordeel zelf en geniet van dit magische zandtheater. 

Meer informatie of boeken kan via http://www.atelierhupsakee.nl/scholenprogramma/zandkunstenares/

Open middag in Spoor 3 op donderdag 30 juni. 

Iedereen kan binnenlopen in Spoor 3, stationsweg 29 te Barneveld. Er worden allerlei mee-doe-workshops gegeven. Onder andere op dansgebied en nieuw is capoeira en Devotion dance. Dat is dansen met overgave op gospelmuziek. Dit wordt gegeven door Jose Wieringa.

In Atelier Hupsakee worden gratis doorlopende workshops zentangle gegeven. Dit is een hele leuke manier van tekenen. Het werkt heel ontspannend en geeft mooie resultaten. 

Het nieuwe cursusprogramma is dan klaar en kan meegenomen worden. Alle cursussen zoals acrylverfschilderen, tekenkids, theaterkids, knutselkids en nog veel meer gaan weer starten in september. 

Eigen werk 

Af en toe maak ik een eigen schilderij. Ik ben bezig met een hartenserie: "Create love, make art" Deze heeft gehangen bij de expositie in de Immanuelkerk. Het thema was psalmen en liederen. Ik heb gekozen voor Psalm 133:3: " Waar liefde woont gebied de Heer zijn Zegen". Deze tekst staat in het Engels op het schilderij "Where love lives command the Lord His blessings". 

Villa Varia

We hebben nu ongeveer 4 maanden ons winkeltje in Villa Varia. Daar verkopen we kwaliteitsverf van Royal Talens en hobby spullen. Af en toe worden daar ook workshops gegeven. Zaterdag 11 juni van 14.00 tot 15.00 kunnen kinderen een uitgeprinte foto meenemen en een stoer Vaderdag cadeau maken. Met houtbranden kan het plankje een eigen tekst krijgen. De kosten zijn 7,50 per kind. Opgeven kan via info@atelierhupsakee.nl 

Bezinningsdag Expressief jezelf zijn! 

Zaterdag 8 oktober houden we een bezinningsdag waarin je gaat ontdekken op een creatieve manier wie je bent. Is jou binnenkant in overeenstemming met je buitenkant? Of zeg je iets... maar doe je wat anders. Van 10 tot 17.00 ben je welkom om een heerlijk ontspannende dag te beleven. Zie http://www.detekenschool.nl/lesprogramma/bezinnings-dag/

Op gepimpte caravan 

Vanuit een vrolijke beschilderde caravan verkopen we yoghurt en vers fruit. Een gezonde snack waar iedereen van geniet. We gaan dit verkopen in Leusden op het foodfestival Delicious Dishes. Dit is in het eerste weekend van september. Dus dat duurt nog even... http://www.atelierhupsakee.nl/atelier-hupsakee-komt-naar-je-toe/

---

Bedankt voor het lezen. 

Deze nieuwsbrief is een initiatief van Helene Wieringa van Atelier Hupsakee. Zij bruist van de idee├źn. Regelmatig coacht zij kinderen en jongeren en volwassen individueel met creatieve therapie. Op www.beeldendcoachhelene.nl is er werk van haar te bekijken.