Tie Dye shirts en tassen verven

Prijs: €16,95 per kind voor 1,5 uur

Tie-Dye verven of batikken. Dit is een oude techniek die nu weer helemaal hip is. Zie je het niet zitten om thuis te kliederen met textielverf? Kom dan naar het atelier!

Elk kind krijgt een T-shirt en een tas. Van tevoren geeft de ouder de maten van de kinderen door. De workshopleider doet voor welke afbindtechnieken er zijn. Zoals de spiraal of rondjes maken. De kinderen maken de textielverf aan en gaan daarna afbinden met elastiekjes en touwtjes.

Ieder kind krijgt vervolgens een overall aan en gaat buiten onder onze veranda aan de slag met de verschillende kleuren textielverf. We laten dit intrekken en gaan even pauze houden met drinken en chips. Dat hoort ook bij het kinderfeestje. Dan komt het spannende moment… hoe zal het eruit zien?

De kinderen krijgen de t-shirts en de tas nat mee in een plastic tas naar huis. Thuis moet je de t-shirts en de tas even uithangen, laten drogen, strijken en dan natuurlijk dragen. Daarna de eerste keer wassen met de hand.

We hebben ook textielverf en sjablonen. Zo kun je ook je t-shirt of je tas pimpen. Dat is toch supergaaf om met eigen gemaakte t-shirt rond te lopen!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Reserveren van deze workshop gaat op afspraak vanaf een minimum aantal van 6 kinderen via de e-mail. Zet dan in de e-mail je naam, de datum en tijdstip van je voorkeur, om welke activiteit het gaat, naam van de jarige en het aantal kinderen. Wil je met minder komen dan 6 kinderen dan is dat geen probleem. Wij hanteren wel een minimum tarief op basis van 6 deelnemers. De betaling gaat via onze website Create together!