Tie Dye shirts en tassen verven

Prijs: €12,50 per kind voor 1,5 uur

Met een tas erbij verven is het €14,50 per kind en duurt het 1 uur en 45 minuten.

Tie Dye verven of batikken. Een oude techniek die nu weer helemaal hip is. Zie je het niet zitten om thuis te kliederen met textielverf, kom naar het atelier! Elk kind krijgt een T-shirt. Van tevoren geeft de ouder de maten van de kinderen door. De workshopleider doet voor welke afbind technieken er zijn. Zoals de spiraal of rondjes maken. De kinderen maken de textielverf en gaan daarna afbinden met elastiekjes en touwtjes. Ieder kind krijgt een overall aan en gaat buiten onder de veranda aan de slag met de verschillende kleuren textielverf. We laten dit intrekken en gaan even pauze houden met drinken en chips. Dat hoort ook bij het feestje. Dan komt het spannende moment… hoe zal het eruit zien?

De kinderen krijgen de t-shirts nat mee in een plastic tas. Thuis even uithangen, laten drogen, strijken en dragen. Daarna de eerste keer wassen met de hand.

We hebben ook textielverf en sjablonen. Zo kun je ook je t-shirt  of je tas pimpen. Dat is toch supergaaf om met eigen gemaakte t-shirt rond te lopen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit Tie Dye kinderfeestje reserveren gaat op afspraak via het contactformulier. De betaling gaat via onze website Create together!