Escape room kinderen Veenendaal en Ede

escape room Barneveld

Klik op bovenstaande afbeelding voor onze trailer!

Op zoek naar een leuk kinderfeestje regio Veenendaal of Ede?

Een groep kinderen heeft de escape room gedaan.

Yeah, we hebben het gehaald!

Super! Gaaf! Leuk! Spannend! Een fantastische escape room kinderen dichtbij Veenendaal en Ede voor kinderen van 8 tot 14 jaar met als thema “Paniek op Perron 3”! De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert echter een andere trein en die is er over een uur… Help door alle puzzels op te lossen de trein weer op weg. Samenwerken en goed zoeken is belangrijk! Zou dat lukken binnen een uur? Ga naar www.escaperoombarneveld.nl om deze escaperoom te boeken.

Beleef ons ultieme escape room kinderen regio Veenendaal en Ede!

De escape room is wel spannend maar niet eng.

De spanning is af te lezen…

Onze escape room is centraal gelegen in Barneveld in de provincie Gelderland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg aan de Anthonie Fokkerstraat 29B. De kinderen worden eerst ontvangen met limonade in de ontvangstruimte. De kinderen krijgen uitleg en gaan met een begeleider de kamer in. De ouders/begeleiders kunnen dan even wachten of winkelen in het centrum van Barneveld. Dus bent u op zoek naar het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje in Gelderland? Zoek niet verder, u heeft het gevonden;-) U bent van harte welkom!

Escape room voor kinderen in Barneveld.

Na de escape room krijgen de kinderen limonade en chips.

Limonade en chips…

In de kamers zorgt de begeleider ervoor dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Bij jongere kinderen wordt er misschien geholpen maar oudere kinderen kunnen het vaak al helemaal zelf. Wat er gebeurt in de kamers is geheim! Maar het is gegarandeerd een geweldige ervaring voor alle kinderen. Na de ontsnapping maken we een foto van de jarige en zijn/haar team en kan er nog nagepraat worden onder het genot van een zakje chips en drinken.

Een spannend en interactief escape room kinderfeestje.

Kinderen in de escape room op zoek naar aanwijzingen.

Waar is een aanwijzing…

Kinderen vinden het vaak spannend om een ruimte in te gaan die ze nog niet kennen. Onze escape room bevat uitdagende interactieve spellen, raadsels en puzzels en we maken het spannend met licht- , geluid-, en andere effecten. Maar wij kunnen garanderen dat het niet eng is voor de kinderen. Tot nu toe vonden alle kinderen het ontzettend tof om de escape room te hebben gedaan!

Escape room ook leuk als gezinsuitje.

Kinderen in de escape room moeten samenwerken om eruit te kunnen komen.

“Ik heb wat gevonden!”

Onze escape room is behalve leuk voor kinderfeestjes ook zeer geschikt als uitje voor gezinnen met jonge kinderen. De ouders gaan dan mee met hun kinderen en genieten van de avonturen die de kids beleven. Wij hanteren een minimum aantal van 6 personen maar als uw gezin kleiner is dan dat aantal kunt u wellicht ook vriend(inn)en van uw kinderen en/of opa of oma verrassen met dit uitje?

De escape room ook voor scholen en buitenschoolse opvang.

Kinderen proberen de code uit in de escape room.

“Is de code goed?”

Zoals al gezegd is de escape room is erg leuk voor verjaardagen en gezinsuitjes. Maar ook scholen en BSO’s kunnen de escape room boeken voor hun schoolreisje of als educatief onderdeel van het lesprogramma. Kinderen leren namelijk om samen te werken als team en de puzzels zijn uitdagend en interactief. Ook is het thema trein voor veel kinderen inspirerend en leuk. Kortom een ideaal uitje voor scholen en de buitenschoolse opvang.

Meer informatie over Escape room Barneveld

De escape room is erg leuk voor een verjaardagpartijtje.

Een blije jarige.

Op onze boekingssite www.escaperoombarneveld.nl kunt u uw escape room boeken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur geopend.

Standaard tarief: €14,50 per kind, minimaal 6 kids maximaal 12 kids. Speciaal daluren tarief: boek je je feestje op maandag, dinsdag of donderdag dan krijg je liefst € 2 korting per kind!

Bekijk hier onze trailer!

Informatie over onze nieuwste escaperoom met als thema Super Speurders vs De Zwarte Hand vindt u hier.

Stuur een mail naar info@escaperoombarneveld.nl voor meer informatie.

kids escape room

Wilt u een ander kinderfeestje? De keuze is groot. Hier vindt u diverse andere mogelijkheden.

zie ook linkspot.nl