Muurschilderingen

Wilt u een mooie muurschildering?

Wilt u bijzondere en exclusieve muurschilderingen in uw kamer, kantoor of (buiten) muur? Dan bent u aan het juiste adres! Kunstenares Helene is gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen en maakt op basis van uw wensen op maat de mooiste tekeningen op uw muur.

Muurschilderingen voor particulieren

Kinderkamers

Helene heeft al diverse kinderkamers opgevrolijkt met leuke muurschilderingen. populair zijn de eigen naam of de favoriete voetbalclub van uw kind op de kinderkamermuur. Maar ook een leuke cartoon of fantasiefiguur is mogelijk.

Woonkamer

Wilt u uw woonkamer opvrolijken met een kunstzinnige muurschilderij? Op basis van uw wensen maakt Helene een echte blikvanger in uw kamer. U kunt elk gewenste illustratie aandragen of Helene doet een voorstel. Veel is daarbij mogelijk. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

muurschilderingen

Muurschilderingen voor organisaties

Scholen

Helene heeft al verschillende buiten- en binnenmuren van scholen opgevrolijkt met een kunstwerk op de muur. Deze kunstwerken worden met graffiti, acrylverf of andere verftechnieken aangebracht mede afhankelijk van de weersinvloeden en uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Bedrijven en verenigingen

Al veel bedrijven, verenigingen, stichtingen, kerken, etc. hebben gebruik gemaakt van de muurschilderingenkunsten van Helene. Wilt u bijvoorbeeld uw logo, een kunstuiting op de muur, een toneeldecor op platen, etc. neem dan contact voor de mogelijkheden via ons contactformulier.

Over de kunstenares

Helene Wieringa-Pruijssen is een veelzijdige kunstenares die naast het geven van tekencursussen, kinderfeestjes, workshops, zandkunstvoorstellingen en docent aan de De Tekenschool ook een begenadigd muurschilderes is. Helene weet met een scherp oog de juiste verhoudingen goed weer te geven op een groot oppervlak. En met haar materialenkennis en ruime ervaring creëert ze de mooiste muurschilderingen.

Wat zijn de kosten?

Helene rekent voor muurschilderingen een kostprijs van € 75 per uur. Deze prijs is excl. btw, materialen en reiskosten. Helene werkt op nacalculatiebasis per uur of via aangenomen werk. Is het werk aangenomen dan wordt vooraf een prijs afgesproken.
De meeste muurschilderingen maakt Helene binnen een dag. Grotere projecten kosten echter meer dagen afhankelijk van oppervlakte, voorbereidingstijd en bereikbaarheid. De reis- en administratiekosten zijn € 50 excl. BTW. Helene berekent dit niet als het project binnen de gemeente Barneveld is.

Neem contact met Helene op via het contactformulier of telefoon 06-47919435.