Hupsakeet gastenverblijf

Laat alle spanning van je afglijden terwijl je geniet van de warme sfeer bij onze accommodatie genaamd ‘Hupsakeet’, gelegen in het gezellige Barneveld. We hebben hier een speciale plek gecreëerd waar creativiteit en mooie herinneringen samenkomen. Je wordt verwelkomd door comfort en charmante details die je verblijf echt aangenaam maken.

Voorzieningen

Geniet van de weelde tijdens je verblijf in onze luxueus gastenverblijf van 55 m2, uitgerust met comfortabele bedden, een eigen keukentje, eettafel en een loungebank met televisie. Met in het souterrain een toilet en badkamer met douche (door het lage plafond minder geschikt voor mensen langer dan 1,85 meter). De accommodatie bevindt zich in een rustige omgeving, op loopafstand van het station, supermarkt, de Midden Nederland Hallen (musical 40-45) en diverse goede restaurants.

In de Hupsakeet bevindt zich een keukenblok met koelkast en een 2-pits elektrisch kookstel. Gedurende je verblijf kan je genieten van onze zelfgemaakte kunst en in de zomer van zowel de tuin als de veranda.

Tarieven

De overnachtingskosten bedragen € 125 per nacht voor een of twee personen. Bij een verblijf van meer dan één nacht wordt de prijs verlaagd naar € 115 per nacht, met een maximum van 6 nachten. Indien gewenst, kan een ontbijt voor twee personen worden toegevoegd tegen een toeslag van € 12,50 per persoon per ontbijt.

Hupsakeet arrangement

Ontdek de mogelijkheid van een creatief arrangement! Wat denk je van een gezellige workshopmiddag met diverse keuzes zoals graffiti, action painting, schilderen, houtbranden, glasfusen (plaat van 20x 20 cm), acrylverf gieten (pouring) of het pimpen van een houten huisje? Klik hier voor meer informatie over de beschikbare opties.

Ontdek de mooie combinatie van comfort en creativiteit. Geniet van een onvergetelijk uitje met onze speciale aanbieding! Wat krijg je binnen het Hupsakeet arrangement:

  • Een overnachting in de Hupsakeet voor 2 personen € 125.
  • Luxe ontbijt voor 2 personen € 25.
  • Workshop in ons atelier voor 2 personen naar keuze € 69.

Dit alles kost normaal gesproken € 219. Wij bieden je een exclusieve arrangementprijs aan van slechts € 195 incl. btw.

Mis deze kans niet om samen met een vriend(in) of geliefde een onvergetelijke ervaring te beleven, zonder concessies te doen aan kwaliteit en plezier!

Contact

Voor meer informatie of het doen van een reservering email ons.