Hupsakeet gastenverblijf

Laat de stress achter je en dompel jezelf onder in de gezelligheid van onze ‘Hupsakeet’ accommodatie, gelegen in het sfeervolle Barneveld. Hier is een oase gecreëerd waar creativiteit en mooie herinneringen samenkomen. Omringd door comfort en charmante details zal je verblijf uitgroeien tot een herinnering die je langdurig zult koesteren.

Voorzieningen

Geniet van de weelde tijdens je verblijf in onze luxueus gastenverblijf van 60 m2, uitgerust met comfortabele bedden, een eigen keukentje, eettafel en een loungebank met televisie. Met in het souterrain een toilet en badkamer met douche (door het lage plafond minder geschikt voor mensen langer dan 1,85 meter). De accommodatie bevindt zich in een rustige omgeving, op loopafstand van het station, supermarkt en diverse goede restaurants.

In de Hupsakeet bevindt zich een keukenblok met koelkast en een 2-pits elektrisch kookstel. Gedurende uw verblijf kunt u genieten van zelfgemaakte kunst en in de zomer van zowel de tuin als de veranda.

Tarieven

De overnachtingskosten bedragen € 115 per nacht voor twee personen. Bij een verblijf van meer dan één nacht wordt de prijs verlaagd naar € 99,95 per nacht, met een maximum van 6 nachten. Indien gewenst, kan een ontbijt voor twee personen worden toegevoegd tegen een toeslag van € 25 per ontbijt.

Hupsakeet arrangement

Ontdek de mogelijkheid van een creatief arrangement! Wat denk je van een gezellige workshopmiddag met diverse keuzes zoals graffiti, action painting, schilderen, houtbranden, glasfusen (plaat van 20x 20 cm), acrylverf gieten (pouring) of het pimpen van een houten huisje? Klik hier voor meer informatie over de beschikbare opties.

Ontdek de mooie combinatie van comfort en creativiteit. Geniet van een onvergetelijk uitje met onze speciale aanbieding! Wat krijg je binnen het Hupsakeet arrangement:

  • Een overnachting in de Hupsakeet voor 2 personen € 115.
  • Luxe ontbijt voor 2 personen € 25.
  • Workshop in ons atelier voor 2 personen naar keuze € 69.

Dit alles kost normaal gesproken € 209. Wij bieden je een exclusieve arrangementprijs aan van slechts € 185 incl. btw.

Mis deze kans niet om samen met een vriend(in) of geliefde een onvergetelijke ervaring te beleven, zonder concessies te doen aan kwaliteit en plezier!

Contact

Voor meer informatie of het doen van een reservering email ons.