Zandkunstenares

Zandvoorstellingen voor scholen, kerken en verenigingen.

Zandtekenen is prachtig, magisch, verwonderlijk. Mensen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een prentenboek voor te lezen. Zoals het prentenboek “Niemand is zoals jij” van Max Lucado. Een ander prentenboek is in overleg ook mogelijk. Het zandtekenen duurt ongeveer een half uur. Een losse voorstelling op basis van het prentenboek is 395 euro (excl. btw en reis- en administratiekosten) voor 1 zandkunstenares. Maatwerk op basis van eigen wensen is ook mogelijk. Prijzen daarvan op aanvraag.

Zandkunst voor feesten en evenementen

Helene heeft al vele voorstellingen ontworpen en opgetreden. Bijvoorbeeld tijdens een Hawaï feest voor mensen van de instelling De Gelderhorst. Tijdens de seniorentocht in Voorthuizen. Voor de organisatie Voortbruisen. Ook heeft ze filmpjes ontworpen voor presentaties of voor een CD opname. Ze komt op basisscholen en ze treedt tijdens Kerst op in kerken of kerstvoorstellingen. Veel is mogelijk en gaat in overleg. Neem contact op via het contactformulier.

The generation gap…

Bestaat die? In deze voorstelling met theater, zandtekenen en muziek gaat zandkunstenares Helene Wieringa-Pruijssen als moeder met haar dochter Jose Wieringa deze uitdaging aan. Beiden tekenen op een bak met zand. Muziek die past bij hun generatie wordt gedraaid en tekst wordt gesproken. Door de afwisselende beelden en muziek wordt het publiek meegenomen naar de generatie kloof tussen moeder en dochter. Of zou die toch niet bestaan? Oordeel zelf en boek deze voorstelling. Voor 495 euro (excl btw) voor twee zandkunstenaars en drie kwartier magisch zandtheater. Deze zandvoorstelling is met name geschikt voor middelbare scholen, jeugdkerk diensten en vrouwendagen.

Helene heeft meegewerkt aan deze videoclip van Raoul Steffani.

In onderstaand filmpje heeft Helene, de zandkunstenares, de zandtekeningen ontworpen en getekend voor Tear Fund.