Kids escaperoom Super Speurders vs de Zwarte Hand

Beleef ons superleuke escape room FBI thema voor kinderen!

kids escape room

De gevreesde leider van de bende van de Zwarte Hand is door de FBI eindelijk gevangen. De FBI heeft een geheime ruimte speciaal gemaakt om hem te ondervragen en gevangen te houden. Maar de bendeleider is ontsnapt en heeft een bom achter gelaten die elk moment kan ontploffen! Help de FBI!

Een superspannende escaperoom voor jongens en meisjes met veel puzzels, raadsels en games maar ook een stukje bootcamp…Maar meer verraden we liever niet;-) Ga naar www.escaperoombarneveld.nl om deze escaperoom te boeken.

Op zoek naar een leuk kinderfeestje regio Barneveld?

Onze escape room is centraal gelegen in Barneveld in de provincie Gelderland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, met  gratis parkeren voor de deur. De kinderen worden eerst ontvangen in de ontvangstruimte aan de Anthonie Fokkerstraat 29 B te Barneveld. De kinderen krijgen uitleg en gaan met een begeleider de kamer in. De ouders/begeleiders kunnen dan even wachten in onze wachtruimte. Dus bent u op zoek naar het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje in Gelderland? Zoek niet verder, u heeft het gevonden;-) U bent van harte welkom!

Escape room voor kinderen in Barneveld.

In de kamers zorgt de begeleider ervoor dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Bij jongere kinderen wordt er misschien geholpen maar oudere kinderen kunnen het vaak al helemaal zelf. Wat er gebeurt in de kamers is geheim! Maar het is gegarandeerd een geweldige ervaring voor alle kinderen. Na de ontsnapping maken we een foto van de jarige en zijn/haar team en kan er nog nagepraat worden onder het genot van een zakje chips en drinken.

Een spannend en interactief escape room kinderfeestje.

Kinderen vinden het vaak spannend om een ruimte in te gaan die ze nog niet kennen. Onze escape room bevat uitdagende interactieve spellen, raadsels en puzzels en we maken het spannend met licht- , geluid-, en andere effecten. Maar wij kunnen garanderen dat het niet eng is voor de kinderen. Tot nu toe vonden alle kinderen het ontzettend tof om de escape room te hebben gedaan!

Escape room ook leuk als gezinsuitje.

Onze escape room is behalve leuk voor kinderfeestjes ook zeer geschikt als uitje voor gezinnen. De ouders gaan dan mee met hun kinderen en genieten van de avonturen die de kids beleven. Wij hanteren een minimum aantal van 6 personen maar als uw gezin kleiner is dan dat aantal kunt u wellicht ook vriend(inn)en van uw kinderen en/of opa of oma verrassen met dit uitje?

De escape room ook voor scholen en buitenschoolse opvang.

Zoals al gezegd is de escape room is erg leuk voor verjaardagen en gezinsuitjes. Maar ook scholen en BSO’s kunnen de escape room boeken voor hun schoolreisje of als educatief onderdeel van het lesprogramma. Kinderen leren namelijk om samen te werken als team en de puzzels zijn uitdagend en interactief. Ook is het thema trein voor veel kinderen inspirerend en leuk. Kortom een ideaal uitje voor scholen en de buitenschoolse opvang.

Meer informatie over Escape room Barneveld

Op onze boekingssite www.escaperoombarneveld.nl kunt u uw escape room boeken. Wij zijn van

maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur geopend.

Standaard tarief: €15,95 per kind inclusief ranja, chips en BTW vanaf 6 deelnemers. Minimaal 6 kids, maximaal 12 kids.

Bekijk hier onze trailer!

Informatie over onze escaperoom Het mysterie van Jan van Schaffelaar vindt u hier

Stuur een mail naar info@escaperoombarneveld.nl voor meer informatie.

Wilt u een ander kinderfeestje? De keuze is groot. Hier vindt u diverse andere mogelijkheden.