Graffiti kinderfeestje

Prijs: €17,95 p.p voor 1,5 tot 2 uur + 2% servicekosten

Boek hier je supercoole graffiti kinderfeestje!

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden: je naam spuiten op een plaat van 60×120 cm. Of een sjabloon maken en spuiten op een plaat van 50×60 cm. Het graffiti kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.

Wij werken onder een overkapping in Spoor 3, stationsweg 29, zodat de workshop altijd doorgaat. Ook bij kou, regen en wind. Overalls, mondkapjes, handschoenen en schoenbescherming zijn aanwezig.

 

Graffiti kinderfeestje keuze 1

Je gaat je eigen naam spuiten op een grote plaat. Dat is supertof om te doen! Na een korte uitleg ga je direct aan de slag met allerlei mooie kleuren spuitbussen. Eerst ga je lijnen proberen te tekenen en dan uiteindelijk je eigen naam. In de letters doen we voor hoe je het 3D-effect krijgt.

En dan ga je het zelf proberen! Hoe leuk is dat! Iedere kind gaat uiteindelijk met een mooi groot kunstwerk naar huis. Je reserveert je graffiti kinderfeestje onderaan deze pagina.

Graffiti kinderfeestje keuze 2

Je gaat sjablonen snijden en een superstrakke graffiti maken. Elk kind spuit een kleinere plaat van 50×60 cm. Eerst ga je de sjablonen ontwerpen en uitsnijden. Hiermee zijn de kinderen wel even bezig. Daarna spuit je op de plaat in je eigen favoriete kleuren met behulp van je sjablonen een prachtig kunstwerk. Kijk maar naar de foto’s voor de prachtige resultaten. Je reserveert dit graffiti kinderfeestje onderaan deze pagina.

Graffiti kinderfeestje reserveren

Om te reserveren voor een graffiti kinderfeestje kies je hieronder de gewenste datum, het tijdstip en het aantal deelnemers. Vul je gegevens volledig in. Graag in het opmerkingenveld  de naam van de jarige en leeftijd invullen als het om een kinderfeestje gaat. Reken vervolgens veilig online af en alvast veel plezier toegewenst!

Indien de boekingsmodule hierboven niet direct zichtbaar is druk dan op even op de F5 op de toetsenbord van uw pc of vernieuw uw pagina even op uw mobiele telefoon. De standaard reserveringsdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag. Wilt u reserveren op een maandag of donderdag? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden op die dagen te bespreken.

Er kunnen meerdere groepen tegelijk bezig zijn. Wij combineren vaak 2 kinderfeestjes tegelijk. Wil je graag exclusief met je eigen groep het kinderfeestje vieren stuur dan een mail naar info@atelierhupsakee.nl. We reserveren dan de tijd voor jullie eigen groep. De extra kosten hiervoor zijn € 50,- per groep. Wil je met minder komen dan 6 personen dan is dat geen probleem.  Wij hanteren wel een minimum tarief van € 107,70 excl. servicekosten en incl. btw op basis van 6 deelnemers.