Graffiti spuiten

Prijs: €15,50 p.p voor 1,5 tot 2 uur

Kiezen uit twee mogelijkheden: je naam spuiten op een plaat van 60×120 cm. Of een sjabloon maken en spuiten op een plaat van 50×60 cm. Graffiti spuiten is geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Keuze 1: Je eigen naam spuiten op een grote plaat. Dat is cool. Na een korte uitleg ga je direct aan de slag met allerlei kleuren spuitbussen. Eerst lijnen proberen en uiteindelijk je naam. In de letters doen we voor hoe je het 3D-effect krijgt. En dan zelf proberen! Wij werken onder een overkapping in Spoor 3, stationsweg 29, zodat de workshop altijd doorgaat. Ook bij kou en regen. Overalls, mondkapjes, handschoenen en schoenbescherming is aanwezig. Ieder kind gaat met een groot kunstwerk naar huis. Een kinderfeestje boeken kan via het contactformulier. Het gaat op afspraak, drinken en lekkers hoort ook bij het feestje.

Keuze 2: Sjablonen snijden en superstrakke graffiti maken. Elk kind spuit een kleinere plaat van 50×60 cm. Eerst gaan ze ontwerpen en uitsnijden, hier zijn de kinderen wel even mee bezig. Daarna spuiten in je favoriete kleuren. Kijk naar de foto’s voor de prachtige resultaten.