Graffiti kinderfeestje

Prijs: € 15,50 p.p voor 1,5 tot 2 uur + 2% servicekosten

Graffiti kinderfeestje; Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden: je naam spuiten op een plaat van 60×120 cm. Of een sjabloon maken en spuiten op een plaat van 50×60 cm. Graffiti spuiten is geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.

 

 

Keuze 1: Je eigen naam spuiten op een grote plaat. Dat is cool. Na een korte uitleg ga je direct aan de slag met allerlei kleuren spuitbussen. Eerst lijnen proberen en uiteindelijk je naam. In de letters doen we voor hoe je het 3D-effect krijgt. En dan zelf proberen! Wij werken onder een overkapping in Spoor 3, stationsweg 29, zodat de workshop altijd doorgaat. Ook bij kou en regen. Overalls, mondkapjes, handschoenen en schoenbescherming is aanwezig. Ieder kind gaat met een groot kunstwerk naar huis. U kunt onderaan deze pagina online reserveren.

Keuze 2: Sjablonen snijden en superstrakke graffiti maken. Elk kind spuit een kleinere plaat van 50×60 cm. Eerst gaan ze ontwerpen en uitsnijden, hier zijn de kinderen wel even mee bezig. Daarna spuiten in je favoriete kleuren. Kijk naar de foto’s voor de prachtige resultaten.

Om te reserveren voor een graffiti kinderfeestje kies hieronder de gewenste datum, het tijdstip en het aantal (minimaal 5) deelnemers. Vul uw gegevens in, graag in het opmerkingenveld naam van de jarige en leeftijd invullen als het om een kinderfeestje gaat, reken veilig online af en alvast veel plezier!

Indien de boekingsmodule hieronder niet zichtbaar is druk dan op F5 op uw Pc of vernieuw uw pagina even op uw mobiele telefoon. Wilt u reserveren op een maandag of donderdag? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden op die dagen te bespreken.