Tekenkids

Prijs: €65 bij 6 middagen

Ontdek de creatieve wereld van Tekenkids!

  • Start woensdag 28 februari en vervolgens 6,13,20,27 maart en 3 april
  • Tijdstip: 15.00-16.30 uur
  • Kostprijs: 6 lessen voor maar € 65,-

De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 10 enthousiaste kinderen.

Juf Esther zal de lessen leiden en is een superleuke Tekenkids-lerares. Tijdens de lessen zullen we een scala aan coole technieken ontdekken en onze eigen portfolio-map vullen met diverse kunstwerken. Aan het einde van elk blok presenteren we trots onze creaties tijdens een kleine tentoonstelling. Dat wordt een spannende en leuke ervaring!

Ook als je eerder hebt meegedaan, ben je van harte welkom om weer aan te sluiten. Elke keer bieden we nieuwe en boeiende lessen aan. Tekenen en schilderen vormen een uitgebreid en fascinerend terrein waarin je veel kunt leren. Denk aan het tekenen van portretten, menselijke figuren, abstracte kunst, landschappen, stillevens, en het werken met potloden, houtskool, acrylverf, aquarelverf en nog veel meer.

Kom dus langs en ontdek je creatieve talenten bij ons! Opgave kan per e-mail.

Wat gaan we doen?

Heel veel tekenen, je krijgt allerlei gekke, leuke, bijzondere tekenopdrachten. Je gaat van alles leren: hoe kleur je mooi, hoe gebruik je acrylverf, welke technieken zijn er. De tekengroepjes zijn klein, de kinderen krijgen veel persoonlijke aandacht. Het is gezellig tijdens de lessen.

 

Als tekenen je hobby is, kom dan veel plezier beleven in Atelier Hupsakee! Aanmelden kan via het contactformulier.