Kinderfeestje escaperoom

Prijs: €125 tot 6 kinderen

Kinderfeestje escape room

Klik op bovenstaande afbeelding voor onze trailer!

 

Beleef het ultieme kinderfeestje Escaperoom Barneveld!

Kinderfeestje escape room

De spanning is af te lezen…

Super! Gaaf! Leuk! Spannend!  Een fantastische kinderfeestje escaperoom voor kinderen van 8 tot 14 jaar met als thema “Paniek op Perron 3”! De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert echter een andere trein en die is er over een uur… Help door alle puzzels op te lossen de trein weer op weg. Samenwerken en goed zoeken is belangrijk! Zou dat lukken binnen een uur? Ga naar www.escaperoombarneveld.nl om deze escaperoom of onze andere escape rooms met FBI of Jan van Schaffelaar thema te boeken.

Op zoek naar een leuk kinderfeestje in Gelderland?

Kinderfeestje escaperoom

Onze escape room is centraal gelegen in Barneveld in de provincie Gelderland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg aan de Anthonie Fokkerstraat 29B. De kinderen worden eerst ontvangen met limonade in de ontvangstruimte. De kinderen krijgen uitleg en gaan met een begeleider de kamer in. De ouders/begeleiders kunnen dan wachten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee of even winkelen in het centrum van Barneveld. Dus bent u op zoek naar het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje in Gelderland? Zoek niet verder, u heeft het gevonden;-) U bent van harte welkom!

Escape room voor kinderen in Barneveld.

Kinderfeestje escaperoom

In de kamers zorgt de begeleider ervoor dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Bij jongere kinderen wordt er misschien geholpen maar oudere kinderen kunnen het vaak al helemaal zelf. Wat er gebeurt in de kamers is geheim! Maar het is gegarandeerd een geweldige ervaring voor alle kinderen. Na de ontsnapping maken we een foto van de jarige en zijn/haar team en kan er nog nagepraat worden onder het genot van een zakje chips en drinken.

Een spannend en interactief kinderfeestje escaperoom.

Kinderfeestje escape room

Kinderen vinden het vaak spannend om een ruimte in te gaan die ze nog niet kennen. Onze escape room bevat uitdagende interactieve spellen, raadsels en puzzels en we maken het spannend met licht- , geluid-, en andere effecten. Maar wij kunnen garanderen dat het niet eng is voor de kinderen. Tot nu toe vonden alle kinderen het ontzettend tof om de escape room te hebben gedaan!

 

Escaperoom ook leuk als gezinsuitje.

Kinderfeestje escaperoom

Onze escape rooms zijn behalve leuk voor kinderfeestjes ook zeer geschikt als uitje voor gezinnen. De ouders gaan dan mee met hun kinderen en genieten van de avonturen die de kids beleven. Wij hanteren een minimum aantal van 6 personen maar als uw gezin kleiner is dan dat aantal kunt u wellicht ook vriend(inn)en van uw kinderen en/of opa of oma verrassen met dit uitje?

De escape room ook voor scholen en buitenschoolse opvang.

Kinderfeestje escape room

Zoals al gezegd is de escape room is erg leuk voor verjaardagen en gezinsuitjes. Maar ook scholen en BSO’s kunnen de escape room boeken voor hun schoolreisje of als educatief onderdeel van het lesprogramma. Kinderen leren namelijk om samen te werken als team en de puzzels zijn uitdagend en interactief. Ook is het thema trein voor veel kinderen inspirerend en leuk. Kortom een ideaal uitje voor scholen en de buitenschoolse opvang.

Nieuw: Supercoole virtual reality kinderfeestjes!

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Kinderfeestje escaperoomJe speelt 2-4 games in virtual reality om beurten afhankelijk of je 60 of 90 minuten boekt. Je vrienden kijken mee op 2 schermen hoe je het ervan af brengt. Dankzij de 3D-effecten en 360 graden beelden lijkt het of je middenin de game zit. Het is hilarisch om anderen te zien spelen tijdens zo’n game!

Na uitleg door de begeleider hoe de virtual reality brillen werken gaan jullie onder begeleiding 60 of 90 minuten gamen. Je speelt met twee virtual reality brillen tegelijk. Sommige spellen speel je samen. Kies hier uit de volgende arrangementen.

Meer informatie over Escaperoom Barneveld

Kinderfeestje escaperoom

Op onze boekingssite www.escaperoombarneveld.nl kunt u uw escape room boeken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur geopend.

Standaard tarief: € 125 tot 6 personen. Daarna €15,50 per deelnemer. Maximaal 12 kinderen per escape room.

Bekijk hier onze trailer!Kinderfeestje escaperoom

Informatie over onze escaperoom met als thema Super Speurders vs De Zwarte Hand vindt u hier.

 

Stuur een mail naar info@escaperoombarneveld.nl voor meer informatie.

kids escape room

Ons kids escape room team.

Een deel van ons kids escape room team.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een ander kinderfeestje? De keuze is groot. Hier vindt u diverse andere mogelijkheden.