Schilder workshop

Prijs: €37,50 p.p. voor 3 uur

Een voorbeeld van een schilder workshop is: ‘de taart’ op een formaat van 50x50cm. Ieder schildert een eigen taart in favoriete kleuren. En daarna versieren maar. Een vrolijk kunstwerk waardoor het altijd feest is in huis. Of je zet het neer bij speciale gelegenheden. Bekijk hier het filmpje.

Schilderen kan op heel veel manieren. Welk schilderij de groep wil maken, gaat in overleg. Onderaan deze pagina vindt je een aantal voorbeelden. Je kunt ook zelf een plaatje toe mailen. Wij zorgen ervoor dat je dit kunt maken in een workshop.

Een gezellig creatief origineel avondje uit voor vriendinnen, teams, (schoon)zussen en een ieder die wil schilderen.

Schilder workshop Schilder workshop

In 3 uur een schilderij maken? Dat kan! Stap voor stap wordt het schilderij opgebouwd. Onder leiding van een deskundige kunstenares. Daardoor is schildervaring niet nodig. In ongeveer 2 tot 3 uur is het schilderij af en kun je genieten van een eigen uniek gemaakt kunstwerk. De workshop is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Reserveren van deze workshop gaat op afspraak vanaf een minimum aantal van 5 personen via de e-mail. Zet dan in de e-mail je naam, de datum en tijdstip van je voorkeur, om welke activiteit het gaat en het aantal personen. Afrekenen kan via onze webshop create-together.

Voorbeelden van schilderijen die iedereen kan schilderen.