Mozaïeken

Prijs: €39,50 p.p. voor 3 uur

Mozaïeken is een eeuwenoude techniek. Mozaïeken is een geweldige techniek en geschikt voor mensen van 4 tot 90 jaar. Iedereen geniet van het prachtige materiaal en het mooie kunstwerk wat onder je handen ontstaat. Vroeger maakten de Romeinen al prachtige vloeren in badhuizen. Eigenlijk is het puzzelen met je eigen gemaakte stukjes.

Je kunt tegels gebruiken. We leren je  te werken met de tegeltang en de tegelsnijder. Zodat je de stukjes zo groot of zo klein kunt maken als je zelf wilt. Het is ook heel mooi om met glas te werken. Glas is er in honderden kleuren. Je hebt glasplaatjes die je kunt knippen met de glastang. Er zijn ook heel veel kleine vierkante glassteentjes van 1, 2 of 2,5 cm. Dan heb je nog de prachtige glasdruppels waarmee je je mozaïek kunt verlevendigen.

Bekijk hier het filmpje. Koffie/thee en lekkers hoort standaard bij elke workshop.

Reserveren van deze workshop gaat op afspraak vanaf een minimum aantal van 5 personen via de e-mail. Zet dan in de e-mail je naam, de datum en tijdstip van je voorkeur, om welke activiteit het gaat en het aantal personen. Om de workshop af te rekenen ga je naar onze webshop create together.