Graffiti workshop

Prijs: € 34,50 voor 2 uur + 2,5% servicekosten

In deze graffiti workshop ga je lekker los met spuitbussen op een grote plaat. Een coole stoere activiteit. Wie wil dat nou niet? We beschermen ons goed met mondkapjes en plastic handschoenen. Over de kleding kan een overall aangetrokken worden. We beginnen met het ontwerpen van de graffiti op papier. Hoe maak je mooie 3D letters. Daarna gaan we het proberen met allerlei kleuren spuitbussen.

In de graffiti workshop wordt er eerst een onderlaag gespoten met allerlei kleuren en sjablonen. Daarna kan je in losse letters een naam spuiten. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit spuitbussen. We werken onder een overkapping zodat de graffiti workshop altijd door kan gaan, ook met kou en regen. Aan het eind van de workshop ga je met een mega groot mooi kunstwerk naar huis. Koffie/thee en lekkers hoort standaard bij elke workshop. Bekijk hier het filmpje.

Reserveer hieronder door de gewenste datum, het tijdstip en het aantal (minimaal 5) deelnemers in te vullen. Vul uw gegevens in, graag in het opmerkingenveld aangeven om welke uitje het gaat, reken veilig online af en alvast veel plezier!


Indien de boekingsmodule hierboven niet meteen zichtbaar is druk dan op F5 op uw Pc of vernieuw uw pagina even op uw mobiele telefoon. Wilt u reserveren op een maandag of donderdag? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden op die dagen te bespreken.