Theaterfeestje

Prijs: €7,95 p.p. voor 1 of €145.- voor de voorstelling met prentenboek

 

Zelf theater spelen. We gaan improviseren, lachen, emoties uitspelen, jezelf neerzetten, samen spelen, toneelstukjes doen. Op dit kinderfeestje gaan we veel theaterspelletjes doen met elkaar. Dus vooral plezier beleven met elkaar. Dit duurt 1 uur en is €7,95 per persoon.

Theatervoorstelling kijken. Wil je alleen maar kijken, dan is dat ook mogelijk. Zippie en Woppa en het klieder-klodder-kleurenbeestje komen een voorstelling voor je spelen. Esther en Helene van Teken-theater spelen dit verhaal. Ze zijn zwart en wit en maken ruzie met elkaar. “Wit is gaaf, Nee, zwart is de mooiste kleur van de wereld!” Het klieder-klodder-kleurenbeestje is een handpop die meer kleur in het leven brengt. Er wordt gewerkt aan een kunstwerk tijdens het theaterstuk waar elk kind zijn of haar steentje aan mag bijdragen. Gelukkig loopt het goed af. De voorstelling duurt een half uur, daarna kan elk kind een eigen schilderij maken en mee naar huis nemen. De jarige krijgt het prentenboek wat bij de voorstelling hoor. Dit feestje duurt 1,5 uur.  Voor €145,- inclusief voorstelling, materialen en prentenboek en kunstwerk voor de jarige. En elk kind maakt nog een eigen kunstwerkje.

Dit kinderfeestje gaat op afspraak. Reserveren kan via het contactformulier. Wil je met minder komen dan 6 personen dan is dat geen probleem. Wij hanteren wel een minimum tarief op basis van 6 deelnemers. Via create-together.nl kan je de betaling doen.