Decopatch

Prijs: €14,50 p.p. voor 1 uur. €16,95 p.p. voor 2 uur

Het leven wordt fleuriger met de leuke papiertjes van decopatch.

Wat gaan we doen:
Je kunt kiezen uit heel veel ondergronden van decopatch. Dit product komt uit Frankrijk en van plastic en papier zijn de mooiste vormen gemaakt zoals; olifantjes, hartjes, doosjes, dolfijnen, paardjes, schildpadjes, honden, poesjes, pauwen enzovoorts. Teveel om op te noemen. Na de uitleg van de workshopleidster ga je aan aan de slag met de papiertjes. Die worden gescheurd of geknipt en daarna geplakt met een speciale lijm met vernis erin. Er is keuze uit tientallen mooie gekleurde papiertjes, zodat een ieder naar eigen smaak het werkstuk kan decoreren.

Als je kiest voor een feestje van 1 uur mag elk kind een klein diertje decopatchen. Kies je voor het feestje van 2 uur, dan kan elke kind een groot dier decopatchen. Ieder gaat met een prachtig, vrolijk werkstuk naar huis.

Reserveren van deze workshop gaat op afspraak vanaf een minimum aantal van 6 kinderen via de e-mail. Zet dan in de e-mail je naam, de datum en tijdstip van je voorkeur, om welke activiteit het gaat, naam van de jarige en het aantal kinderen. Wil je met minder komen dan 6 kinderen dan is dat geen probleem. Wij hanteren wel een minimum tarief op basis van 6 deelnemers. De betaling gaat via onze website Create together