Theatervoorstelling

Prijs: €145 voor een voorstelling

Zwart is cool! Nee! Wit is de mooiste kleur van de wereld. Is er hier een zwart-wit ruzie? Ja, Zippie en Woppa maken ruzie. Het klieder-klodder-kleurenbeestje komt ook kijken. Loopt dit goed af?

In deze voorstelling komen twee acteurs Esther Mennink en Helene Wieringa-Pruijssen op locatie. Zij zijn van Teken-theater en spelen het stuk: “Vriendschap geeft het leven kleur”. Het stuk duurt ongeveer een half uur. Er wordt interactief gespeeld, de kinderen worden betrokken bij de voorstelling. In het theaterstuk wordt er een schilderij gemaakt waarbij alle kinderen een steentje mogen bijdragen. Dit kunstwerk mag de school of organisatie houden.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Er hoort een prentenboek bij dat speciaal is getekend en geschreven: “Zippie en Woppa en het klieder-klodder-kleurenbeestje”. Esther en Helene hebben zelf het verhaal bedacht en geschreven en getekend. Een uniek boek te koop voor de speciale prijs van €9,95.

De zandkunstenares kan bijgeboekt worden. En er kan eventueel een workshop schilderen bijgeboekt worden. Informeer naar de mogelijkheden.