Naaicafé

Prijs: €5 per uur voor reparatie, vanaf 30 euro voor 3 uur

Dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 hebben we het naaicafé in Atelier Hupsakee. In samenwerking met het project Different Stories van Kwadrant4work. Het Naaicafé in Atelier Hupsakee is een gezellige plek waar naaimachines klaar staan. Wil je heel graag iets maken met de naaimachine, maar je weet niet waar te beginnen, kom dan een workshop doen. In een paar uur heb je al prachtig resultaat. Esther Mennink is de enthousiaste docente en je kunt verschillende naai activiteiten komen doen. Alles ligt voor je klaar, naalden, garen, stoffen, vulling.

Een tas van spijkerbroeken. Kosten €30,- voor 3 uur.

Dat is cool. Neem je oude spijkerbroek mee en maak daar een gave handtas van. Daar maak je de blits mee. Dan heb je echt een unieke handtas. Deze workshop duurt 3 uur. Dus in 1 dinsdagochtend maak je deze tas. Max. 4 deelnemers per keer.

Repareren van kleding. Kosten €5,- per uur.

Dat is jammer, gaat de zoom kapot in je lievelingsrok. Of de rits van je spijkerbroek doet het niet meer. Nee he, is er een naad los in je jas. Wat nu? Weggooien is zonde. En je hebt geen naaimachine. Je weet ook niet hoe je dat moet repareren. Dan hebben wij de oplossing voor je. Je neemt het mee naar het naaicafé en je wordt geholpen. De docente legt uit hoe je wat kapot is, kunt repareren. Je mag de naaimachine gebruiken en voor 5 euro is je rok of lievelingskledingstuk weer als nieuw.

Een leren tas maken. Kosten €69,- voor 2×3 uur.

Er liggen mooie stukken echt leer voor je klaar. Je kunt kiezen welke lappen je het mooiste vindt. Deze workshop duurt 2×3 uur. Je komt dus 2 dinsdagochtenden achter elkaar. En je maakt je super originele, prachtige, eigen leren tas! Er kunnen maximaal 4 personen aan deze workshop deelnemen.

 

 

 

 

 

Een deken maken. Kosten €119,- voor 4×3 uur.

Wauw, heb je die echt gemaakt? Als jij klaar bent met deze deken ben je supertrots. Leuk om op de bank te leggen of op je bed. Je kunt kiezen uit heel veel lapjes en je bent 4 dinsdagochtenden bezig. Maar uiteindelijk krijg je een waar kunstwerk. Niemand zal geloven dat je deze deken helemaal zelf hebt gemaakt. Maar het is mogelijk. Kom gezellig naar het naaicafé.

Opgeven kan via het contactformulier.

Per keer kunnen maximaal 4 deelnemers deelnemen. Het is belangrijk dat je je opgeeft via het formulier. Koffie en thee en lekkers is inbegrepen.