Schilder en tekencursussen

Je gaat elke week en bent een avond heerlijk ontspannend bezig. In een cursus leer je heel veel en krijg je veel inspiratie. Dit schilderij is gemaakt door cursist Edith Wolswinkel. 

De volgende cursussen starten in maart: Opgeven kan via het contactformulier op www.atelierhupsakee.nl

Schilderen met acrylverf, alles leren over acryl en op het eind een mooi groot, goed schilderij maken. De data: 8, 15, 22 en 29 maart, 5, 12, 19 april, 10 en 17 mei. Negen dinsdagavonden van 19.45 tot 21.45. De kosten zijn €127,- inclusief alle materialen.

Knutselkids. Kinderen morgen decopatchen, mozaïeken, houtbranden, porselein schilderen,Elke middag mag je een kunstwerk maken. Donderdagmiddag 10, 17, 24 en 31 maart en 7 april. Tijd: 16.00 tot 17.30. €60,- inclusief alle materialen. 

De tekenschool

Een cursist vertelt; Annemarie van Keulen: “Met heel veel  plezier volg ik sinds najaar 2015 een tekenjaar bij de Tekenschool van Helene Wieringa. Ik vind het heerlijk om op maandag de hele dag me volledig te kunnen concentreren op het tekenen. De opdrachten zijn voor iedereen goed haalbaar en ik voel me vrij om te doen wat ik zelf wil. De groep is gezellig en inspirerend. Ik zie het als een investering in mezelf; een goede tegenhanger voor mijn verbaal-analytische denkinslag! Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen op een creatieve manier.”

Wil je dit zelf beleven? Welkom op de open dag op maandag 11 april. Aanmelden kan hier http://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag/ 

Verkoop Villa Varia

VERKOOP KUNSTENAARS- EN HOBBY ARTIKELEN.

In onze nieuwe en alweer 3e vestiging van Atelier Hupsakee / de Tekenschool is de verkoop gestart van de kwaliteitsproducten van Royal Talens, Exaclair Decopatch en Kippers Hobby. Wij bieden schilders- en tekenbenodigdheden aan voor kunstenaars en hobbyisten.

U vindt ons in het pand van Villa Varia, in het voormalige pand van Flevolicht, aan het Torenplein 7-9 te Barneveld. Wij bevinden ons op de bovenverdieping, de trap op en dan direct links.

Villa Varia is een shop in shop store concept met diverse winkeltjes in een groot gebouw. U kunt in onze winkel uw producten op uw gemak uitkiezen en beneden afrekenen bij het centrale kassa systeem.

Onze medewerkers zullen op gezette tijden aanwezig zijn om u van vakkundig advies te voorzien. Elke zaterdagmiddag is een kunstenares aanwezig om te demonstreren en vragen te beantwoorden.

TALENS

Wij verkopen de kwalitatief hoogstaande merken en producten van Talens. Kunstschilders en creatief hobbyisten kunnen bij ons terecht voor hun teken- en schildersbenodigdheden.

EXACLAIR EN KIPPERS

Tevens verkopen wij Decopatch producten van het merk Exaclair en Hobbyartikelen van Kippers Hobby.

U bent van harte welkom!

Schilderworkshops 

Elke vrijdagavond is het mogelijk om een schilderworkshop te volgen. In een avond kun je met vriendinnen, collega's, vrienden, familie tijdens een gezellig creatief uitje een schilderij maken. De kosten zijn €30,- inclusief koffie/thee, drinken en lekkers. Elke avond is er een ander schilderij. Zie alle schilderijen op  http://www.atelierhupsakee.nl/workshops/schilderen/

Creatieve bijbelstudie

Aanstaande woensdag start de cursus creatieve bijbelstudie. Er zijn nog twee plaatsen. In deze cursus gaan we aan de hand van bijbelse onderwerpen schilderen en tekenen. Het is boeiend om te zien hoe diep mensen dat raakt om zo met de bijbel bezig te zijn. 

Scholenprogramma

Wij komen nog steeds vaak op basisscholen om te mozaïeken, schilderen, porselein schilderen, schilderen en graffiti spuiten. Ook met de voorstelling en zandkunstenares bezoeken we bso's en basisscholen. Het programma is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In de vakantie is het mogelijk om met een BSO iets te doen in het atelier. Wij komen ook op locatie. Het nieuwe scholenprogramma van Atelier Hupsakee wordt binnenkort weer verspreidt door de gemeente Barneveld. Heb je het niet ontvangen en benieuwd naar de tarieven? Stuur even een mail naar info@atelierhupsakee.nl en we mailen het programma door. 

Kinderfeestje chocoladeschilderijtje

Mmmm... schilderen met chocolade, Daar kun je je vingers bij aflikken. Dit is een kinderfeestje waar iedereen plezier aan beleeft. Snoepen mag. Het duurt een uur en is €8,50 p.p. Ieder krijgt drinken en een zakje chips en krijgt in een mooi doosje het schilderijtje mee naar huis. Even er naar kijken en dan lekker opeten.

---

Bedankt voor het lezen. 

Deze nieuwsbrief is een initiatief van Helene Wieringa van Atelier Hupsakee. Zij bruist van de ideeën. Het winkeltje in Villa Varia is net geopend. Bent u al wezen kijken? Regelmatig coacht zij kinderen en jongeren en volwassen individueel met creatieve therapie. Op www.beeldendcoachhelene.nl is er werk van haar te bekijken.