Open middag

'De tekenschool' met gratis probeerworkshop.

Zaterdagmiddag 14 november en zaterdagmiddag 9 januari kun je een gratis workshop volgen. Zo kun je ervaren wat het tekenen op 'de tekenschool' inhoudt. Het tekenen en schilderen is goed voor je persoonlijke en kunstzinnig ontwikkeling. Erg geschikt voor mensen die met mensen werken zoals: hulpverleners, coaches en docenten. Je maakt prachtige werkstukken en bouwt een portfolio op. Het tekenjaar van 20 zaterdagen om de twee weken start op 16 januari 2016. Opgeven kan via http://www.detekenschool.nl

Kerstworkshops

Buiten is het koud, binnen kun je gezellig met drinken en lekkers mooie werkstukken maken in Atelier Hupsakee in Spoor 3, Stationsweg 29 te Barneveld.

Woensdagavond 9 december

19.15 tot 20.30 voor €17,50 p.p. Onder leiding van Arianne kun je een feeëriek kerststuk maken met lichtjes, geschikt voor alle leeftijden.  

Vrijdagmiddag 11 december  

16.00 tot 17.30 voor € 9,50 p.p. kaarsen versieren met was. O.l.v. Helene kun je je eigen tekst en plaatjes ontwerpen. Voor alle leeftijden.

Zaterdagmiddag 12 december of Woensdagmiddag 16 december.

Op verschillende tijden voor verschillende leeftijden: 13.00 -14.00 kinderen 6 tot 10 jaar €9,50 p.p. 14.15 tot 15.15 kinderen 10 tot 14 jaar € 12,50 p.p. 15.30 tot 17.30 vanaf 14 jaar en volwassenen. Een groot stuk voor €27,50 p.p. O.l.v. Mevrouw Nilessen maakt elke leeftijdsgroep een prachtig kerststuk.

Aanmelden kan via http://www.atelierhupsakee.nl

Hieronder volgt het cursus aanbod. Hiervoor kunt u individueel inschrijven. 

CREATIEVE BIJBELSTUDIE. Vier woensdag avonden 25 november, 2, 9, 16 december 2015. Tijd: 19.45 tot 21.45. €50,- p.p.

Bijbelverhalen op een creatieve manier verwerken. Ben je geïnteresseerd in God en de bijbel, dan is dit een mooie manier om aan de slag te gaan. Elke avond heeft een onderwerp en maak je aan de hand van het thema een kunstwerk. Mooie avonden met veel diepgang.

SCHILDEREN MET ACRYLVERF. Dinsdagavonden in januari, februari, maart, april en mei in 2016. Het is een langere cursus van 20 avonden voor €287,- inclusief materialen.

Tijdens deze cursus leer je om met acrylverf te werken. Acrylverf heeft vele mogelijkheden. Je kunt het dun gebruiken op een aquarelmanier maar ook heel dik. Je kunt het verwerken met gesso, zand, papier, tijdschriftenplaatjes enzovoorts. Tijdens deze cursus gaan we dat allemaal proberen. We gaan ook bezig met perspectief tekenen. Hoe maak je diepte in een landschap. Uiteindelijk maken we een groot kunstwerk op een linnen doek, waar we de laatste lessen aan werken.

Cursussen gaan door vanaf 5 deelnemers. Koffie/thee/limonade en wat lekkers is inbegrepen.

Scholenprogramma

Wist u dat we veel op scholen komen? In het kader van cultuureducatie geven wij lessen in tekenen en schilderen, mozaïeken, decopatch, porselein schilderen en graffiti. Ook spelen wij de theatervoorstelling: 'Zippie en Woppa en het klieder-klodder-kleurenbeestje'. Kinderen genieten enorm van de lessen die net anders zijn dan ze gewend zijn. Op de foto mochten de kinderen van groep 2/3 krassen! Ze hebben genoten. Uiteindelijk werden dat kunstige bladeren.

Teambuilding.

Met elkaar theater spelen of een kunstwerk creëren. Je leert als team heel veel om samen iets te maken. Wie is er een pietje precies? Wie neemt de leiding? Hoe reageer je op elkaar? Wat vind je fijn en wat niet? Het geeft op een speelse en gezellige manier inzicht in teamprocessen. Een ervaring die het team niet snel vergeet!

---

Bedankt voor het lezen. 

Deze nieuwsbrief is een initiatief van Helene Wieringa van Atelier Hupsakee. Zij wil graag creativiteit bevorderen en een inspiratiebron zijn voor velen. De wereld wordt een beetje mooier en blijer als mensen samen schilderen, tekenen, creëren. Op www.beeldendcoachhelene.nl is er werk van haar te bekijken.