Corona Schilderij

Er is veel gepraat en geschreven over Corona. Ik wilde het graag verbeelden zoals ik het zie. Wat ik bijzonder vindt is dat het de hele wereld raakt. Iedereen zit in hetzelfde schuitje. Daarin zie ik een stuk verbinding. Al zijn we allemaal verschillende mensen in verschillende landen, overal wordt online les gegeven of wc papier gehamsterd en handen gewassen en afstand gehouden enzovoorts. Dat verbindt ons in ons kwetsbaar mens zijn. Daarom zijn de uitsteeksels van het corona virus mensjes geworden. Wat vind je ervan? 

Ik wens iedereen veel sterkte en liefde toe in deze tijd. 

---

Online minicursus

Als je op bovenstaande link klikt kun je een gratis minicursus aanvragen van De Tekenschool.

De Tekenschool bestaat al 4 jaar en veel mensen komen 1 dag in de 2 weken tekenen en schilderen. In september start er weer een nieuwe maandaggroep. Klik hier voor de nieuwe open workshops. 

Maar niet iedereen is in staat om een dag te komen. Of woont te ver weg. Daarom ben ik de lessen van de Tekenschool aan het opnemen. We doen dit met de camera boven op mijn potlood of kwast zodat je goed ziet wat ik doe. En het filmpje is ondertiteld zodat je mij kunt horen en ook mee kunt lezen. Alle zintuigen worden zo aangesproken. Ik vind dat het hele mooie duidelijke filmpjes zijn geworden. ik kan er van alles over schrijven, maar je kunt het beste  het zelf uitproberen. Veel tekenplezier!

---

Escaperoom voor Gezinnen

Wij hebben drie escaperooms speciaal voor kinderen en families met jongere kinderen. Desiree werkt nu veel thuis in deze Corona periode en heeft 2 kinderen. Ze wilde er even uit. En heeft samen met haar gezin de escaperoom gespeeld. Ze zei:"Het was genieten om de kinderen te zien samen werken." Wil jij er ook graag uit? Met je eigen gezin is het mogelijk om de escaperoom te spelen. Een veilig en verantwoord uitje. 

---

Webshop 'kunst te koop'

Dit schilderij is te koop in de webshop. het is gemaakt met acrylverf en graffitispuitbussen. 

Create together is het boekingsplatform van Atelier Hupsakee. Er is een nieuwe rubriek 'kunst te koop' toegevoegd. Ben je op zoek naar een origineel handgemaakt schilderij? Als cadeau of voor jezelf? De schilderijen zijn te koop vanaf 17,50 per stuk. Uniek en niet duur. Neem gerust een kijkje. 

---

Gezins

workshop

Wil je samen met je gezin een workshop doen? Dan is dat mogelijk. Bijvoorbeeld decopatch vanaf 55 euro voor 4 personen.. Heb je belangstelling? mail dan naar info@atelierhupsakee.nl  

---

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/ In Atelier Hupsakee worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, moza├»eken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie waar alles gebeurt.  

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!