Creatieve bijbelstudie over de psalmen.

Op de foto zie je een weergave van Psalm 139 op een doek door een cursist. Lijkt je dat fijn om op een andere manier met je geloof bezig te zijn. Door te tekenen en te schilderen. De Psalmen beleef je zo op een heel andere manier. 

Het zijn 3 maandagavonden: 29 oktober, 5 en 19 november. Van 19.45 tot 21.45. De kosten zijn 45 euro in totaal voor alle materialen en koffie/thee.

Stuur een mail naar info@atelierhupsakee.nl  om je aan te melden.

Donderdag 8 november en 13 december  2018: Open workshop 13.00 tot 14.00 op de Tekenschool

Kun je niet op een maandag naar de tekenschool? In Januari 2019 willen we graag een nieuwe donderdaggroep starten. Wil je graag allerlei technieken leren over tekenen en schilderen? zelf leren ontwerpen en veel ervaring opdoen? Dan is de tekenschool wat voor jou. Dit is een langere cursus van 20 dagen. De cursus start op donderdag 24 januari 2019. Je bouwt een prachtig portfolio op en je leert jezelf beter kennen.

Aanmelden kan via deze link https://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag-de-tekenschool/

Register leraar

We staan in het nieuwe register leraar. Dat betekent dat leraren studiepunten kunnen krijgen door zich aan te melden bij 'de tekenschool'. Dat is nog eens een leuke bijscholing.

De code is vobcaGOvox  en het staat onder tekenen en schilderen. Er worden 320 studiepunten toegekend. Perfect voor leraren die willen specialiseren in tekenen en schilderen en daar inspirerend onderwijs in willen geven. 

---

Workshop graffiti sjablonen uitsnijden.

Deze workshop wordt veel geboekt door scholen. De kinderen maken een sjabloon en spuiten dat op een vel papier.

Het is ook mogelijk om op hout te spuiten. Informeer  naar de mogelijkheden. Op dit filmpje zie je een jongerengroep in actie.

Escaperoom for kids

Yes!!! Alle escaperooms zijn klaar. De website . www.escaperoom-barneveld.nl is klaar Er kan online geboekt en betaald worden. Er kunnen frietjes en andere lekkere dingen bijgeboekt worden. Er staat een enthousiast team klaar. Wij zijn trots op deze unieke escaperooms in Nederland. Waar een professionele begeleider mee naar binnen gaat. Om de kinderen te ondersteunen. De ouders kunnen meekijken in de wachtkamer en koffie drinken.  In dit filmpje zie je een impressie van de nieuwste escaperoom "Het raadsel van de ridderkamer"

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/ In Atelier Hupsakee worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, moza├»eken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt. 

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!