Escaperoom for kids.

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan de nieuwe escaperooms voor kids aan de Anthony Fokkerstraat 29B te Barneveld. Op de foto zie je een groep kinderen aan het samenwerken aan een game in de kamer; "Slimme speurders vs Zwarte Hand". De kinderen gaven de kamer een 9! Het nieuwste thema; "Het raadsel van de ridderkamer" is prachtig gedecoreerd. Kinderen gaan terug in de tijd in een tijdmachine. Ze komen in de tijd van de middeleeuwen waarin Jan van Schaffelaar een grote rol speelt. De kamer; "Paniek op Perron 3" bestaat al een jaar, die hebben we opnieuw opgebouwd en vernieuwd en verbeterd. Met een elke groep gaat een begeleider van ons mee naar binnen. Zij zorgen ervoor dat de kinderen goed samenwerken, zoeken en geven aanwijzingen als dat nodig is. Elke kamer is verrassend en leuk spannend en uitdagend voor kinderen. Voor meer informatie en om je aan te melden: escaperoom-barneveld.nl.

Maandag 27 augustus. Open workshop de Tekenschool

Wil je graag geïnspireerd worden in tekenen en schilderen? en veel technieken leren? Dan is de tekenschool wat voor jou. Dit is een langere cursus van 20 dagen. De cursus start op maandag 3 september en daarna om de twee weken. Van 10.00 tot 16.30 een dag ontspannend voor jezelf. In het 'basis tekenjaar voor de kunstzinninge en persoonlijke ontwikkeling' bouw je een prachtig portfolio op en je leert jezelf beter kennen in een gezellige groep. Er zijn nog 3 cursusplaatsen beschikbaar. 

Kom kennismaken in de open workshop van 13.00 tot 14.00 op maandag 27 augustus. Aanmelden kan via deze link https://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag-de-tekenschool/

Zandkunstenares Helene vertelt: 

"Mijn passies zijn tekenen en schilderen, met mensen omgaan en ik ben dol op theater spelen. Dit komt samen in het zandtekenen. Het mooie hiervan vind ik dat het snel gaat. Ik maak live een tekening en strooi zand erover en maak weer een nieuwe tekening. Het publiek kijkt elke keer ademloos toe, wat er nu weer komt. Het geeft een magisch effect. Doordat ik al jaren teken en schilder heb ik het zandtekenen zelf aangeleerd en kan ook zelf tekeningen ontwerpen. Deze kunstvorm wordt nog weinig beoefend. Ik ben ook altijd op zoek naar iets origineels. Regelmatig treed ik op basisscholen, speciale feesten, op campings voor senioren. Elke leeftijd kijkt vol verwondering wat er nu weer wordt getekend. Samen met mooie muziek maak ik elke keer een prachtige voorstelling." 

---

Workshop handletteren

Voor €20,- per persoon 2 uur handletteren, schrijven, tekenen en ontwerpen. Koffie/thee en lekkers hoort er ook bij. 

Workshops worden geboekt op afspraak. Bij de workshop handletteren leer je een aantal technieken. Daarna kun je je favoriete tekst uitwerken met speciale fijnschrijvers en eventueel met ecoline brushpennen . Uiteindelijk lijst je het werkstuk in en kun je elke keer naar je bemoedigende tekst kijken. 

Tekenkids

in september start de tekenkids weer. Al honderden kinderen hebben met veel plezier getekend en geschilderd in Atelier Hupsakee. Het is voor kinderen een geweldige ervaring om samen te tekenen en te schilderen. Goed voor hun motorische en kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling. Iets wat ze leren in hun kindertijd en nooit meer vergeten. . 

Opdrachten

Wij werken veel in opdracht en op maat. Mensen komen individueel op les. Of voor een beeldend coach traject. We komen ook op locatie bij kerken, scholen, bedrijven en nog veel meer. Elke wens kan besproken worden. In de kop van de nieuwsbrief staat voor mensen van 3 tot 100 jaar. Laatst was er een groep ouderen, zij kwamen mozaïeken, De oudste deelneemster was 100 jaar. En we hebben workshops gegeven met bewegen en schilderen en muziek aan peuters van 3 jaar. Alles is mogelijk als het creatief is! 

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/ In Atelier Hupsakee worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. In het team Atelier Hupsakee werken Imka, Esther, Arianne, Edith, Truus, Jiska, Jeanette mee als enthousiaste docenten. In het team Escaperoom for kids werken weer andere enthousiaste mensen. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt. 

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!