Schilderweekend 20/21 april. Nog 5 plekken.

Wil je mee met het schilderweekend? Geef je dan snel op. We komen vrijdagochtend aan en gaan allerlei technieken en oefeningen doen. Daarna gaan we werken aan je persoonlijk schilderij. We gaan bezig tot zaterdagavond. De locatie is prachtig in Ouddorp in een authentiek keuterboederijtje met een geweldige grote tuin. Vlakbij het strand. Lunch, diner en ontbijt en alle materialen is inbegrepen. Voor maar €187 per persoon. Dit zijn twee dagen heerlijk ontspannend voor jezelf en misschien wil je vriend/vriendin ook wel mee. Stuur een mail naar info@atelierhupsakee.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Maandag 7 mei of 2 juli 2018: Open workshop de Tekenschool

Wil je graag allerlei technieken leren over tekenen en schilderen? zelf leren ontwerpen en veel ervaring opdoen? Dan is de tekenschool wat voor jou. Dit is een langere cursus van 20 dagen. De cursus start op maandag 3 september en daarna om de twee weken. In het 'basis tekenjaar voor de kunstzinninge en persoonlijke ontwikkeling' bouw je een prachtig portfolio op en je leert jezelf beter kennen.

Kom kennismaken in de open workshop van 13.00 tot 14.00 op maandag 7 mei of 2 juli? Aanmelden kan via deze link https://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag-de-tekenschool/

Register leraar

We zijn trots dat 'de tekenschool' de erkenning heeft gekregen bij register leraar. Dat betekent dat leraren studiepunten kunnen krijgen door zich aan te melden bij 'de tekenschool'.

De code is vobcaGOvox  en het staat onder tekenen en schilderen. Er worden 320 studiepunten toegekend. Perfect voor leraren die willen specialiseren in tekenen en schilderen en daar inspirerend onderwijs in willen geven.  

---

Workshop glasfusen

Prijs:vanaf  €20,- 

Workshops worden geboekt op afspraak. Bij de workshop glasfusen ga je glas snijden en ontwerpen. Het is mogelijk om een werkstuk te maken van 20x20cm dat kost 20 euro. De schaal op de foto is gemaakt door Mandy in een workshop en kost 60 euro. Het glas wordt namelijk gestookt in een speciale glasoven tot 800 graden. De schaal moet twee keer gestookt worden omdat het in een mal moet zakken. Dat heet slumpen. Uiteindelijk heb je een prachtig resultaat doordat al het glas samensmelt. Bekijk het filmpje glasfusen

Escaperoom for kids

Misschien heb je gehoord dat Villa Varia gaat sluiten. Dat klopt. Wij hebben daar een half jaar een kidsescaperoom die veel wordt geboekt. Het thema 'Paniek op Perrosn 3' slaat erg aan. De kids escaperoom gaat door in Villa Varia. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe locatie. Op deze nieuwe locatie worden 3 kinderescaperooms gerealiseerd. Zodat kinderen kunnen kiezen uit verschillende thema's. Meer informatie volgt! houdt de website en de nieuwsbrief in de gaten. 

Beeldend coach Helene

Soms wil je dingen verwerken door te tekenen en te schilderen. Het is mogelijk om individueel af te spreken en aan de slag te gaan. Corien heeft een prachtig schilderij gemaakt. Ze heeft hier thuis veel aan gewerkt. Veel structuren zijn verwerkt in het schilderij en de symboliek is prachtig. www.beeldendcoachhelene.nl

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/ In Atelier Hupsakee worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt. 

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!