Nieuw! in 2018 schilderweekend 20/21 april. Save the date.   

Wil je mee met het schilderweekend? Reserveer alvast de datum. We komen vrijdagochtend aan en gaan allerlei technieken en oefeningen doen. Daarna gaan we werken aan je persoonlijk schilderij. We gaan bezig tot zaterdagavond. De locatie is prachtig in Ouddorp in een authentiek keuterboederijtje met een geweldige grote tuin. Vlakbij het strand. Lunch, diner en ontbijt en alle materialen is inbegrepen. Voor maar €187 per persoon. Als je boekt voor 31 januari krijg je 20 euro korting. Dit zijn twee dagen heerlijk ontspannend voor jezelf en misschien wil je vriend/vriendin ook wel mee. Stuur een mail naar info@atelierhupsakee.nl voor meer informatie en om je alvast aan te melden.

Donderdag 11 januari 2018: Open workshop de Tekenschool

Wil je graag allerlei technieken leren over tekenen en schilderen? zelf leren ontwerpen en veel ervaring opdoen? Dan is de tekenschool wat voor jou. Dit is een langere cursus van 20 dagen. In 2018 start de cursus op donderdag 18 januari en daarna om de twee weken. In het basis tekenjaar voor de kunstzinninge en persoonlijke ontwikkeling bouw je een prachtig portfolio op en je leert jezelf beter kennen.

Kom kennismaken in de open workshop van 13.00 tot 14.00 op donderdag 11 januari. Aanmelden kan via deze link https://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag-de-tekenschool/

CRKBO erkenning

We zijn trots dat 'de tekenschool' de erkenning heeft gekregen van de CRKBO = centraal register kort beroeps onderwijs. Dat betekent dat er kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven. We zijn daar erg blij om. Onze docenten geven ook altijd met heel veel plezier en enthousiasme les in de tekenschool. 

---

Korte cursus acrylverf schilderen start in februari. 

Prijs: €87,50 voor 7 avonden incl. materialen.

De data: 14, 21 februari 7, 14, 21, 28 maart en 4 april 2018.

Tijd: 19.45 tot 21.45.

Wat gaan we doen: 

https://www.atelierhupsakee.nl/cursussen/schilderen-met-acrylverf/

Tijdens deze cursus leer je om met acrylverf te werken. Acrylverf heeft vele mogelijkheden. Je kunt het dun gebruiken op een aquarelmanier maar ook heel dik. Je kunt het verwerken met gesso, zand, papier, tijdschriftenplaatjes enzovoorts.  Uiteindelijk maken we een groot kunstwerk op een linnen doek, waar we de laatste lessen aan werken. Heb je vaker deze cursus gedaan, dan wordt het programma aangepast. We gaan andere aspecten van het tekenen en schilderen ontdekken. Ontdek de kunstenaar in jezelf en geniet nog jaren lang van een mooi kunstwerk aan de muur waar je trots op kunt zijn!

De schilderijen op de foto zijn van cursiste Anneke.

Tekenkids

Prijs: €50 p.p. voor 5 middagen.

Woensdagmiddag 14, 21 februari, 7, 14, 21 maart 2018. 

Tijd: 13.30 tot 15.00.

Voor kinderen van 7 tot 13 jaar die graag willen tekenen en schilderen. In deze cursus worden allerlei leuke teken- en schildertechnieken aangeboden. 

https://www.atelierhupsakee.nl/cursussen/tekenkids/

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/ In Atelier Hupsakee worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt. 

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!