Wil je veel tekenen en schilderen?   

En jezelf kunstzinnig ontwikkelen? Niet alleen natekenen maar ook zelf creëren. Dan is de tekenschool wat voor jou!

De tekenschool start op maandag 11 september en is dan om de twee weken. Van 10.00 tot 16.30 kun je een hele dag werken aan leuke gevarieerde opdrachten. Je kunt nog een keer kennismaken met de tekenschool tijdens een workshop op 4 september. Aanmelden kan via deze link:http://www.detekenschool.nl/lesprogramma/open-dag/

Graffiti

Iedereen beleeft plezier aan het spuiten met spuitbussen. Onder onze veranda kun je je eigen plaat legaal vol spuiten met je eigen gekozen kleuren. Vrijdag avond 1 september is er een graffitiworkshop voor individuele inschrijvingen: 

https://www.create-together.nl/evenement-agenda/workshops/workshop-graffiti-spuiten-1-september/

De aanmeldingen voor de kinderfeestjes gaan op afspraak en wist je dat wij ook op scholen komen! 

Taart versieren 

Op de foto staat een van de mooiste taarten die is versierd tijdens een kinderfeestje taart versieren. De taarten worden eerst gebakken, de kinderen mogen zelf vullen, en fondant erop doen. Stap voor stap wordt ze dit aangeleerd. Het versieren mag helemaal vrij. Dat is het leuke en creatieve aan taart versieren. Elk kind maakt zijn eigen unieke taartje. Proeven mag! mmm... een leuk en lekker feestje. En dan thuis lekker op smikkelen. 

https://www.atelierhupsakee.nl/kinderfeestjes/taart-versieren/

---

Schilderen a la hundertwasser

Prijs: €50 p.p. voor 4 avonden.

Vier woensdagavonden 20, 27 september, 4 en 11 oktober 2017

Tijd: 19.45-21.45

Een hele leuke vrije manier van tekenen en schilderen. Eerst leer je goed te kijken naar de schilderijen van Hundertwasser. Hij was een schilder die vaak bepaalde vormen gebruikte. Zoals uien torens, stromingsbeelden, spiralen. Felle kleuren. We gaan hier verschillende tekeningen mee maken. De laatste twee keren maken we een grote tekening die we gaan inlijsten.

https://www.atelierhupsakee.nl/cursussen/schilderen-a-la-hundertwasser/

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. https://www.atelierhupsakee.nl/

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt. 

                                        Door creativiteit wordt de wereld mooier!