Voor groepen en kinderfeestjes kunt u altijd op afspraak boeken. Voor Cursussen in 2017 kunt u individueel inschrijven! www.atelierhupsakee.nl

Schilderen met acrylverf

Prijs: €87,50 voor 7 avonden incl.materialen

De data: 19, 26 januari, 2, 9, 16, 23 februari,  9 maart 2017

Tijd: 19.45 tot 21.45

Wat gaan we doen:

Tijdens deze cursus leer je om met acrylverf te werken. Acrylverf heeft vele mogelijkheden. Je kunt het dun gebruiken op een aquarelmanier maar ook heel dik. Je kunt het verwerken met gesso, zand, papier, tijdschriftenplaatjes enzovoorts. Tijdens deze cursus gaan we dat allemaal proberen. We gaan ook bezig met perspectief tekenen. Hoe maak je diepte in een landschap. Uiteindelijk maken we een groot kunstwerk op een linnen doek, waar we de laatste lessen aan werken. Het schilderij op de foto is gemaakt door cursist Edith. Heb je vaker deze cursus gedaan, dan wordt het programma aangepast. We gaan andere aspecten van het tekenen en schilderen ontdekken. Ontdek de kunstenaar in jezelf en geniet nog jaren lang van een mooi kunstwerk aan de muur waar je trots op kunt zijn!

 

Tekenkids

Prijs: €50 p.p. voor 5 middagen

Woensdagmiddag 18, 25, januari, 1, 8, 15 februari 2017

13.30 – 15.00 deze cursus ga je een mooie portfolio maken, met allerlei verschillende tekeningen en technieken.

Juf Arianne gaat deze tekenkids geven.

Wat gaan we doen?

Heel veel tekenen, je krijgt allerlei gekke, leuke, bijzondere tekenopdrachten. Je gaat van alles leren: hoe kleur je mooi, hoe gebruik je acrylverf, welke technieken zijn er. De tekengroepjes zijn klein, de kinderen krijgen veel persoonlijke aandacht. Het is gezellig tijdens de lessen.

 

Portret tekenen

Prijs: €50 p.p. voor 4 avonden.

Data: 8, 15, 22 februari, 8 maart 2017

Tijd: 19.45 tot 21.45

Op de eerste avond tekenen we een portret volgens de basisregels. We gaan ook zij aanzichten proberen. De overige avonden maken we verschillende portretten met houtskool, pastelkrijt, potlood, acrylverf. Door veel te oefenen gaat het steeds beter. Je kunt kijken welke techniek het beste bij je past.

Donderdag 16 maart: Expressief  jezelf zijn!

In deze dag ga je op een creatieve manier met jezelf aan de slag. “Ik doe het zo… ik wil wat anders”. Hoe komt dat? Je binnenkant is vaak heel anders dan wat je aan de buitenkant laat zien. Weet je wat er precies leeft in je binnenste? Wat vind jij echt belangrijk? En hoe kun je dan de verbinding maken dat je daarnaar gaat handelen? Samen met anderen ga je hiernaar op zoek op deze inspirerende dag. Meer informatie zie http://www.detekenschool.nl/lesprogramma/bezinnings-dag

---

NIEUW!!! Een schilder retratie weekend

in een Gite in Les Mans. Een weekend met meditatieve oefeningen en ontspannende schildersessies. Het weekend van 18/19/20/ 21 mei hebben we hiervoor gereserveerd. Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Mail naar info@atelierhupsakee.nl

Theaterkids

Prijs: €60 voor 6 middagen

Donderdagmiddagen: 19, 26 januari, 2, 9, 16, 23 februari 2017

Tijd: 16.00 tot 17.30

Met theater kun je heel veel oefeningen doen met emoties. Hoe speel je boos, blij, verdrietig, angstig enzovoorts. Je kunt lachen, huilen, gek doen, stil zijn. Een heerlijke uitlaatklep om op een veilige manier met andere kinderen te oefenen. Je kunt ook verkleden en toneelstukjes bedenken. Bewegen op muziek. Kinderen krijgen door theater te spelen veel zelfvertrouwen en leren zichzelf beter kennen. Uiteindelijk kunnen we afsluiten met een kleine presentatie voor publiek.

Glasfusen

iseen nieuwe techniek in Atelier Hupsakee. Het glas wordt gesmolten in een speciale glasoven waardoor de prachtigste resultaten ontstaan.

Creaclub voor volwassenen

Prijs: €10,- p.p. basisprijs

De woensdagochtenden van 9.00 tot 12.00 worden gereserveerd voor mensen die graag creatief bezig willen zijn. In het atelier zijn alle materialen voor handen. De basisprijs is €10,- voor een ochtend. Hier hoort koffie/thee en wat lekkers bij. Dan betaalt de cursist de extra kosten voor het werkstuk wat wordt gemaakt. Bijvoorbeeld: De cursist wil schilderen. De kosten voor het doek zijn €9.95 en de verfkosten zijn €5,- voor gebruik. Dan kost de ochtend €24,95. De prijs voor het mozaïeken is wat duurder, decopatchen is goedkoper. Zo kan de cursist elke keer kiezen wat er gemaakt wordt. Het is mogelijk om 1x te komen of elke woensdagochtend. Deze ochtend is ook geschikt voor individuele inschrijvingen. Wat is mogelijk?

Glasfusen

Keramiek

Mozaïeken

Decopatchen

Schilderen

Porselein schilderen

Graffiti spuiten

Action painting

Samen knutselen in een creatief inspirerende omgeving. Dat werkt stimulerend en is inspirerend. Wil je graag een ochtend of een aantal woensdagochtenden meedoen? Geef je op via het aanmeldformulier. Of mail info@atelierhupsakee.nl

Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. Zij werkt samen met andere creatieven. Het idee van het schilder retraite weekend komt van Arianne en de bezinningsdag organiseert ze samen met Ageeth. Door creativiteit wordt de wereld mooier! 

Stationsweg 29 in gebouw Spoor 3 te Barneveld is de locatie die het meest wordt gebruikt.