voorstel-definitief

De Kloof

Het verschil tussen een beginnende tekenaar en een gevorderder tekenaar kun je zien aan de manier hoe iemand 'diepte' tekent.

De eerste tekeningen van kinderen zijn nog 'plat'. Ze tekenen lijnen en rondjes. Of een doorzichtig huis. Dat heeft te maken met hun waarneming. Jonge kinderen zien de wereld anders. Vanaf 9 jaar willen kinderen steeds meer realistisch tekenen. Ze willen graag een echt huis tekenen. Dat is het punt waar de frustraties beginnen. Het lukt niet en het plezier in tekenen kan voorbij gaan. Heb jij nog plezier in tekenen?

Ik denk dat tekenen vooral technieken aanleren is. Als je de techniek kent, kun je dat in alle tekeningen toepassen. De volgende stap is dan steeds meer je eigen gevoel en eigen stijl ontwikkelen. Dat doe je weer door veel fantasierijke tekeningen en schilderingen te maken.

Door de combinatie van techniek en fantasie kun je uiteindelijk de mooiste persoonlijke kunstwerken maken. Uniek en enig in de wereld. Dat maakt de wereld mooier. Een geweldige techniek tekening met veel diepte is de kloof. Deze online les van De Tekenschool is los te koop. Ik heb ook een perspectiefpakket samengesteld met 20 procent korting. Net vers van de pers. Gloednieuw in de webshop.

Ik weet zeker dat 'de kloof ' veel plezier gaat opleveren. Gaaf dat je dit kunt!

de kloof voorbeeld
Perspectief

In de zomer online cursussen doen. En in september de Tekenkids of de Tekenschool.

DSC_0056 (1)

Gratis online minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 3 online lessen gratis aanvragen.
De Tekenschool bestaat nu 4 jaar en veel mensen komen 1 x in de 2 weken tekenen en schilderen. Op 31 augustus om 13.00 is er een open workshop. Aanmelden kan hier.
IMG-20171025-WA0005

Kunst te koop

Op het boekinsgplatform create together zie je bovenstaand kunstwerk bij 'kunst te koop'. Hier kun je originele handgemaakte kunst kopen.


IMG_2037

Tekenkids

Na de zomervakantie begint de tekenkids. Op 16, 23 en 30 september en 7 en 14 oktober.

We proberen twee groepen te maken. De ene groep schildert een groot schilderij. De andere groep gaat verschillende tekentechnieken doen. Elke cursus verzinnen de docenten verschillende opdrachten. De kosten zijn 50 euro voor 5 lessen van 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder werkt op haar/zijn eigen niveau.

Wil je je kind opgeven voor de Tekenkids. Mail dan naar info@atelierhupsakee.nl

facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet