voorstel-definitief

Corona Schilderij

Sorry, de nieuwsbrief die ik gisteren stuurde, stond vol met rare codes. Dat komt door mijn mail programma. Daarom nu nog een keer, zonder fouten:-)

Ik wilde graag het corona virus verbeelden in een schilderij. Er wordt veel over geschreven en verteld. Wat mij vooral opvalt is dat dit virus de hele wereld raakt. Elk mens heeft er mee te maken. Of je nu in Afrika woont of in Amerika of in Australië of in Nederland. Daarom is het virus een wereldbol. De uitsteeksels van het virus heb ik weergegeven als mensen. De kwetsbaarheid van de mens is gelijk over de hele wereld. We hebben de verbondenheid en liefde extra nodig. Ik wens dat een ieder toe.
dav

Wat kun je nog doen in deze tijd?

DSC_0056 (1)

Gratis minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 3 lessen gratis aanvragen.
De Tekenschool bestaat nu 4 jaar en veel mensen komen 1 x in de 2 weken tekenen en schilderen.
Dat kan nog steeds, aanmelden voor de open workshop kan hier.

Maarrr... heb je geen tijd om te komen of woon je te ver weg. Alle lessen worden opgenomen. Mijn handen worden gefilmd, zodat je goed ziet hoe iets gemaakt wordt. Inge van der Nol maakt deze filmpjes. Zij maakt de ondertiteling zodat je de instructie kunt horen en lezen. En er is een worksheet bij. Veel plezier met het uitproberen van deze minicursus.Scan0002

Kunst te koop

Op het boekinsgplatform create together is een nieuwe pagina toegevoegd; kunst te koop. Hier kun je originele handgemaakte kunst kopen.

Het schilderijtje van het olifantje op de foto is maar 17,50.

Dus wil je een bijzonder cadeautje of een schilderij voor jezelf. Dan kun je een kijkje nemen door op 'kunst te koop' te klikken.
escape room barneveld

Escaperoom voor kids en gezinnen

Desiree zit nu veel thuis door de Corona crisis. Ze werkt minder en begeleidt haar kinderen met school.
Ze had zin om er even uit te gaan. En heeft de escaperoom 'Paniek op Perron 3' gespeeld. Ze zei: 'Het was leuk om te zien hoe de kinderen samen werkten en wisten te ontsnappen.'

Wil jij er ook uit? Met je gezin is het nog mogelijk om de escaperoom te spelen. Een verantwoord en veilig uitje.
facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet