voorstel-definitief

Eindwerkstuk maken.

Truus schildert een pauw voor haar eindwerkstuk. Truus was een enthousiaste deelneemster op de Tekenschool. Truus kan heel mooi tekenen en schilderen en er goed over vertellen. Ze is ook juf op een basisschool en het lesgeven zit in haar bloed. Truus is toen begonnen als tekendocent op de Tekenschool. Dat doet ze nu alweer 2 jaar met veel plezier. Cursisten inspireren, motiveren, stimuleren. Het mooiste werk wat er is. En dan de prachtige resultaten die je ziet ontstaan en mensen die opbloeien.
Elke docent in de tekenschool vindt het heerlijk om les te geven. Zit jij nu deze nieuwsbrief te lezen en lijkt het je heerlijk om 1x in de 2 weken een maandag van 10,00 tot 16.30 aan de slag te gaan? Kom dan naar de open workshop op 26 augustus van 13.00 tot 14.00.aanmelden kan hier!
Kom zelf ervaren hoe fijn en rustgevend het is om te tekenen en te schilderen. Om zo jezelf te ontwikkelen en eventueel ook weer kennis door te geven. Want je gaat heeeel veeel leren in een jaar tekenschool en uiteindelijk een prachtig eindwerkstuk maken.
truus schildert pauw

Nog meer activiteiten

Waar liefde woont gebiedt de Heer Zijn Zegen

Kunstkijkroute 6, 7 en 8 september

Mensen vragen vaak: Wat vind je het leukste om te doen? Ik (Helene) geef al 11 jaar workshops in Atelier Hupsakee en heb eerst alles zelf geleerd.

Als ik moet kiezen dan is het tekenen en schilderen. Dit gebied is zo groot. Ik heb heel veel schilderijtjes gemaakt met verschillende technieken. En een aantal grote werken van 1x1 meter. Op de foto staat een schilderij met een tekst: Waar liefde is, gebiedt de Heer zijn Zegen. (n.a.v. psalm 133, alleen staat het in Engels) Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan kijken op 6,7 of 9 september. Atelier Hupsakee zit in gebouw Spoor 3. Er zullen ook dansdemonstraties zijn. Koffie en thee staat klaar en je kunt heerlijk rond kijken. Anneke van Leeuwen, een enthousiaste cursiste van de Tekenschool. Die al 3 jaar deelneemt komt ook haar werk laten zien. Van harte welkom!

Tekenen en schilderen in Hundertwasserstijl

Tekenkids start op woensdag 18 september

Kinderen die graag willen leren tekenen en schilderen in een klein gezellig groepje zijn welkom op de volgende data: 18, 25 september en 2, 9 en 16 oktober. Het is een blok van 5 lessen voor 50 euro. De tijd is 13.30 tot 15.00. Ook geschikt voor kinderen die vaker geweest zijn. We verzinnen als docenten elke keer weer leuke nieuwe lessen. We sluiten af met een expositie waarin de kinderen hun werk kunnen laten zien. Aanmelden kan via deze link
https://www.atelierhupsakee.nl/cursussen/tekenkids/
Presentatie van Anneke Schreurs

Nieuw! Open Atelier

Nieuw! Er zijn een aantal cursisten van de tekenschool die al 2 of 3 jaar een cursus volgen. Zij ontwikkelen steeds meer een eigen stijl en willen graag 1x in de maand blijven schilderen in het Atelier. Het voordeel daarvan is, dat je wordt gestimuleerd en geïnspireerd. Lees jij dit en heb je niet de tekenschool gevolgd, maar wil je wel graag 1x in de maand een dag komen schilderen, dan kun je aansluiten. De kosten zijn 50 euro voor een dag. Heb je belangstelling? mail dan info@atelierhupsakee.nl
Het werk op de foto is van oudcursiste Anneke Schreurs.
facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet