voorstel-definitief

Beste creatieveling

De laatste keer Tekenkids voor de zomervakantie gaat van start op woensdag 21 april. Er zijn twee groepen waar je je kind voor kunt inschrijven. In de groep van 13.15 zijn nog 2 plaatsen en in de groep van 15.00 nog 4 plaatsen.

Mijn leven bestaat uit tekenen en schilderen. Bijna elke dag ontvang ik in mijn atelier mensen die iets komen maken. Lesgeven en omgaan met mensen vind ik fijn, dus voor mij is dit de perfecte combinatie.
Ik heb net weer een nieuw schilderij afgemaakt en gefotografeerd: een wereldkaart in vrolijke kleuren! Voor dit schilderij heb ik gesso, ecoline en metallic verf gebruikt. Daardoor zijn er mooie structuren in het schilderij ontstaan. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje! Het schilderij is te koop!

De Tekenschool is echt een school voor volwassenen. Helaas kan mijn huidige lesgroep niet op locatie komen vanwege corona. In september hoop ik weer te kunnen starten met nieuwe groepen. Maar je kunt de lessen ook thuis volgen: we hebben de lessen opgenomen en je kunt de video’s kopen. Zo kun je thuis creatief bezig zijn en de kunstenaar in jezelf ontdekken.

Heb je geen inspiratie? Juist dan is het leuk om eens een online les te proberen. Naast de video ontvang je een werkblad met extra informatie en uitleg.
Zoals bijvoorbeeld deze les ‘landschap a la Van Gogh’.
Voor dit schilderij heb je een schilderdoek, kwasten en acrylverf nodig.

Inge is bezig met de laatste video’s van de autobiografische tekenlessen. Het meeste werk zit daarbij in het ondertitelen van de video. Die ondertiteling vind ik belangrijk, omdat ik graag wil dat al je zintuigen aangesproken worden. En zo kun je zelf kiezen wat jij het fijnste vindt bij het bekijken: luisteren of meelezen.

Zoals in dit filmpje. Hierin leggen we uit wat het tekenen van je autobiografie allemaal inhoudt. De eerste lessen zijn al verkrijgbaar, dus je kunt meteen starten!
Binnenkort volgen nog adolescentie, volwassenheid en ouderdom.

Een echt must have basispakket vind je hier. In de lessen van dit pakket worden alle regels van perspectief teken uitgelegd. Zo worden kleuren naar de verte toe vager. Beheers je deze regels, dan zul je merken dat je tekeningen en schilderijen meer diepte krijgen en nog mooier worden! De normale prijs van dit pakket is €99,80 Tijdelijk bestel je dit basispakket met 20% korting voor €79,95.

De open workshop voor het tekenjaar (start 7 september 2021) en het autobiografisch half jaar (start 2 september 2021) vindt plaats van 13.00 tot 14.00 uur op 31 mei. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers. Als je een jaar wilt komen tekenen in Barneveld is dit een leuke manier om kennis te maken met het gebouw en de docenten. Je kunt de sfeer proeven en ervaren hoe het is om te tekenen en te schilderen n.a.v. een opdracht. En natuurlijk mag je alles vragen wat je maar wilt. Op de website vind je hier alle praktische informatie en de lesdata bij lesprogramma.


wereldkaart boven bank (2)

De Tekenkids start op 21 April

spijkerbroektas

Nieuw! Naaicafé!

Elke dinsdagmorgen kun je gezellig komen naaien. Geef je op alvast op via het contactformulier voor mei of juni, dan mogen we vast weer open.

Gratis online minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 2 videolessen gratis proberen.

wereldkaart te koop (2)

Kunst te koop

Op het boekingsplatform 'create together' zie je verschillende kunstwerken bij 'kunst te koop'. Hier kun je originele handgemaakte kunst kopen gemaakt door Helene.
Dit schilderij is 140x100cm.
cartoonheld

Tekenkids

De Tekenkids start op 21, 28 april en 12, 19, 26 mei.

De eerste groep begint om 13.15 tot 14.45. De tweede om 15.00. Juf Arianne heeft hele leuke lessen met cartoons bedacht. De kosten zijn 50 euro voor 5 lessen van 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder werkt op haar/zijn eigen niveau.

Wil je je kind opgeven voor de Tekenkids. Mail dan naar info@atelierhupsakee.nl

facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet