voorstel-definitief

Beste creatieveling

De Tekenkids gaan weer starten na de voorjaarsvakantie. Er zijn twee groepen waar je op kunt inschrijven. In de groep van 13.15 nog 2 plaatsen en in de groep van 15.00 nog 4 plaatsen.

De Tekentieners hebben we nu op donderdagen gepland van 16.00 tot 17.30. Voor tieners die graag les krijgen van enthousiaste docenten. Arianne en Esther staan weer klaar met leuke originele teken- en schilderopdrachten. Heerlijk om in een klein groepje ongestoord te kunnen werken.

Verder gaan de creatieve kinderfeestjes ook gewoon door. Alleen de ouders mogen helaas nog niet mee naar binnen. Maar de kinderen genieten volop van het tie dyen of graffiti spuiten of taart versieren. Of welk kinderfeestje er ook geboekt wordt. Het is elke keer genieten van het enthousiasme van de kinderen.

De volwassen groepen kunnen we helaas nog niet ontvangen. Je kunt wel heel makkelijk een online les kopen. Bijvoorbeeld de les over geometrie. (even naar beneden scrollen op de pagina Online Tekenschool) Een les met een instructievideo van 12 minuten. Normaal zijn de video's 20 minuten of langer. Deze les is superleuk om te doen vanaf 9 jaar. Dus gezellig met je kind aan de keukentafel. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een passer, tekenpapier, gum en kleurpotloden. Nu voor de speciale prijs van €14,95.

Uniek in Nederland zijn de online autobiografielessen. Een autobiografie gaat over je eigen leven. Je krijgt elke keer opdrachten en je tekent en beschrijft zo de hoogtepunten uit je leven. Als je de les koopt van de kindertijd bijvoorbeeld, krijg je 8 korte instructievideo's met worksheets. Zo weet je precies wat je moet doen. Je kunt per opdracht wel 2 uur bezig zijn. Dus trek er de tijd voor uit.
Wil je jezelf beter leren begrijpen is dit een aanrader! En je creëert een prachtig boekwerk voor jezelf en eventueel familie of kinderen.

Foto: Geometrie met passer.
geometrie met passer 24

De Tekenkids start op 3 maart

spijkerbroektas

Nieuw! Naaicafé!

Elke dinsdagmorgen kun je gezellig komen naaien. Geef je op alvast op via het contactformulier voor mei of juni, dan mogen we vast weer open.

Gratis online minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 3 online lessen gratis aanvragen.

uiltje

Kunst te koop

Op het boekingsplatform 'create together' zie je verschillende kunstwerken bij 'kunst te koop'. Hier kun je originele handgemaakte kunst kopen gemaakt door Helene.
Dit schilderijtje is 30x30cm.
drakenoog

Tekenkids

en Tekentieners

De Tekenkids start op 3, 10, 17, 24 en 31 maart.

De groep begint om 13.15 tot 14.45. We gaan verschillende tekentechnieken doen. Elke cursus verzinnen de docenten verschillende opdrachten. Zoals deze keer 'pluizige dieren' en drakenogen. De kosten zijn 50 euro voor 5 lessen van 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder werkt op haar/zijn eigen niveau.

Tekentieners is voor tieners op de donderdagmiddagen van 16.00 tot 17.30. Kosten 75 euro voor 5x. Data; 4, 11, 18, 25 maart en 1 april.

Wil je je kind opgeven voor de Tekenkids of Tekentieners. Mail dan naar info@atelierhupsakee.nl

facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet