Welkom bij Atelier Hupsakee!

Workshops en cursussen volwassenen

Atelier Hupsakee is een plek waar je geïnspireerd raakt en waar je je volop creatief kunt ontwikkelen. De workshops en cursussen voor volwassenen zijn zo ontworpen, dat een ieder daar veel plezier aan beleeft. In het cultureel centrum Spoor 3 aan de Stationsweg 29 in Barneveld werken we in een ruime lichte zaal.

Buiten is er een overkapping zodat er altijd graffiti workshops gegeven kunnen worden. Ook als het regent. Bij binnenkomst is er een gezellige bar waar koffie/thee gedronken kan worden. Grote groepen kunnen hier een ideale workshop doen. Bekijk hier het filmpje van Atelier Hupsakee – Create Together.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bent u aan het juiste adres met 16 verschillende workshops zoals een toffe graffiti plaat spuiten, feestelijke taart versieren, toffe t-shirt of tas van tie dye maken of een mooi kunstwerk glasfusen.

graffiti workshops

Bij alle workshops, cursussen en kinderfeestjes hoort standaard koffie, thee, limonade of wat lekkers. Alles wordt compleet verzorgd. Het is ook altijd mogelijk in opdracht te werken of workshops op maat te ontwerpen. Informeer naar deze mogelijkheden via het contactformulier. Of mail info@atelierhupsakee.nl.

Het team van Atelier Hupsakee

Enthousiaste docenten begeleiden iedere cursist in hun creatieve proces: Imka van de Woude, Hilde van Milligen, Jose Kwizera en Helene Wieringa. Af en toe helpen Bien van der Loo en Esther Mennink ook mee. 

In onderstaand filmpje een korte impressie van werkstukken die je kunt maken.

Escape room voor kinderen

Wij hebben liefst 3 superleuke escape rooms voor kinderen op onze andere locatie Anthonie Fokkerstraat 29B. De 3 thema’s zijn “Super Speurders vs de Zwarte Hand”, ‘Paniek op Perron 3’ en “Het mysterie van Jan van Schaffelaar”.

Probeer in 1 uur uit de kamer(s) te komen. Kinderen gaan samenwerken en zoeken naar puzzels. Als ze alles opgelost hebben, komen ze uit de kamer. Hoe cool is dat! Bekijk hier onze FBI, Trein of Ridder thema filmpjes. Ga naar www.escaperoombarneveld.nl voor meer informatie en het boeken van een escape room. Nieuw! Nu ook virtual reality kinderfeestjes!