voorstel-definitief

Autobiografie tekenen

We nemen elke week met veel plezier de online lessen op. Nu het niet mogelijk is om groepen te ontvangen in het atelier. Is het wel mogelijk om online cursussen te kopen.
Wil je thuis tekenen met je kinderen of tieners of zelf lekker aan de slag. Kijk op
de online tekenschool

Vers van de pers zijn de online autobiografielessen. Een autobiografie gaat over je eigen leven. We beginnen met het tekenen van de rode draad en de schatkaart. Daarna tekenen we rondom de geboorte. Dan de kindertijd, pubertijd, adolescentie, volwassenheid en de ouderdom. Zo teken je je hele leven in 50 opdrachten.

Edith en ik nemen samen de lessen op en we genieten elke keer van elkaars verhalen. Edith was als kind dol op chocoladevla met ananas.
Ik heb nog een oud schrift met de regels van 'De club' die ik in mijn kindertijd had opgericht. We hebben beide een grote map waarin alle tekeningen zitten met elke keer een stuk tekst erbij. Ook voegen we foto's en oude brieven toe. We zijn enorm trots op dit getekende en geschreven boek.

Het is heel fijn om dit met een groep te doen. De autobiografie tekenen start op donderdag 4 maart op De Tekenschool.
Als je niet in de gelegenheid bent om 'live' te komen tekenen, een donderdag in de 2 weken. Kun je ook de autobiografie lessen online volgen.
IMG_7881

De Tekenkids start op 17 februari

spijkerbroektas

Nieuw! Naaicafé!

Elke dinsdagmorgen kun je gezellig komen naaien. Geef je op via het contactformulier.

Gratis online minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 3 online lessen gratis aanvragen.

IMG_20201203_141901

Kunst te koop

Op het boekingsplatform 'create together' zie je verschillende kunstwerken bij 'kunst te koop'. Hier kun je originele handgemaakte kunst kopen gemaakt door Helene.

Verder maak ik ook muurschilderingen in opdracht. Zoals op de foto. Deze mensen hebben een heel originele wereldkaart in hun favoriete kleuren op de muur.


IMG_2037

Tekenkids

De Tekenkids start op 17 februari, 3, 10, 17 en 24 maart.

De groep begint om 13.15 tot 14.45. We gaan verschillende tekentechnieken doen. Elke cursus verzinnen de docenten verschillende opdrachten. Zoals deze keer 'pluizige dieren'. De kosten zijn 50 euro voor 5 lessen van 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder werkt op haar/zijn eigen niveau.

Wil je je kind opgeven voor de Tekenkids. Mail dan naar info@atelierhupsakee.nl

facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!
Atelier Hupsakee
Uitschrijven
Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
MailPoet