voorstel-definitief
bansky vogel

Korte teken/schildercursussen

Nieuw! in Atelier Hupsakee.

Op de Tekenschool kun je een langere cursus voor een jaar doen. Dit start op donderdag 24 februari. Een dag om de twee weken krijg je les van enthousiaste docenten van 10.00 tot 16.30. De dag vliegt om. Allerlei leuke werkvormen en materialen komen voorbij. Je leert en doet technieken die je creatief vormen en waardoor je veel inspiratie krijgt. De open workshop om kennis te maken is op 10 februari.

Voor volwassenen die een jaar te lang vinden zijn speciaal de korte cursussen gemaakt. Op vijf dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 ga je twee uur aan de slag. Hier vind je meer informatie.
De eerste cursus is schilderen 'a la Banksy' en start op 1 februari.
De tweede cursus is schilderen 'a la Erik Zwezerijnen' en start op 15 maart.
De derde cursus is beelden maken 'a la Niki de Saint Phalle' en start op 10 mei.

Geef je op voor een van de cursussen of kom ze alle drie doen! Elke cursus omvat andere technieken. Opgeven kan via info@atelierhupsakee.nl
Gustav Klimt voorbeeld

Tekenkids

De Tekenkids start op 19 januari. Vijf woensdagmiddagen op 12, 19, 26 januari en 2 en 9 februari.

De eerste groep begint om 13.15 tot 14.45. De tweede om 15.00 tot 16.30. Juf Arianne heeft hele leuke lessen bedacht 'a la Gustav Klimt'. De kosten zijn 50 euro voor 5 lessen van 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder werkt op haar/zijn eigen niveau.

Wil je je kind opgeven voor de Tekenkids. Mail dan naar info@atelierhupsakee.nl

DSC06675Helene Tekenschool Hupsakee

Gratis online minicursus van de Tekenschool

Door op bovenstaande link te klikken, kun je 2 videolessen gratis proberen.
facebook instagram website website 
Bedankt voor het lezen! Deze nieuwsbrief is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen van Atelier Hupsakee. In dit creatief atelier worden kinderfeestjes, workshops en scholenprogramma gegeven in: graffiti, schilderen, porselein schilderen, taart versieren, chocoladeschilderijtje, mozaïeken, decopatch, escaperoom for kids en nog veel meer. Alle boekingen gaan op afspraak. Welkom!

Door creativiteit wordt de wereld mooier!

Beste creatieveling

In 2022 gaan we door met leuke activiteiten in Atelier Hupsakee. Alle kinderfeestjes en workshops kunnen op afspraak geboekt worden. Zoals graffiti spuiten, schilderen, mozaïeken, decopatchen en nog veel meer.
Op De Tekenschool voor volwassenen start een langere cursus. Op donderdag 13 januari. Er zijn nog 2 plaatsen. Wil je een jaar lang om de twee weken ontspannend tekenen en schilderen? Alle informatie vind je op www.detekenschool.nl

Tekenen en schilderen
is zo leuk
  en moet je vooral doen!
  Zien we je donderdag 6 januari bij de open workshop? Klik op de button hieronder.

  Atelier Hupsakee
  Uitschrijven
  Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld
  Email Marketing Powered by MailPoet