Welkom bij Atelier Hupsakee!

Workshops voor volwassenen

Bij Atelier Hupsakee komt creativiteit tot leven en word je geïnspireerd om je artistiek te ontwikkelen. Onze boeiende workshops voor volwassenen zijn ontworpen om plezier te brengen aan iedere deelnemer. Ontdek ons bruisende atelier in het cultureel centrum Spoor 3 aan de Stationsweg 29 in Barneveld. Laat je verwelkomen door een ruime en lichte zaal waar jouw creatieve reis begint.Atelier Hupsakee

Geniet van graffiti workshops onder onze overdekte buitenruimte, zelfs bij regenachtig weer! Betreed onze gezellige locatie en ontdek een sfeervolle bar, gezellig voor het nuttigen van koffie en thee.

Of je nu met een grote groep bent of individueel komt, bij ons ben je verzekerd van de ideale workshopervaring! Bekijk hier het filmpje van Atelier Hupsakee en Create Together.

De Tekenschool cursussen

Naast korte workshops en kinderfeestjes van Atelier Hupsakee bieden wij ook langere cursussen voor volwassenen bij De Tekenschool op dezelfde locatie. De Tekenschool biedt boeiende cursussen waarin je alle technieken van tekenen enAtelier Hupsakee schilderen zult leren. Ben je een beginner of heb je al enige ervaring, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Na het voltooien van een van onze inspirerende cursussen tekenen zul je vol vertrouwen de kunst van het tekenen beheersen en getuige zijn van je eigen persoonlijke groei. Klik hier voor meer informatie over onze open workshop Basiscursus Tekenen en hier voor de Cursus Coachend Tekenen.

Heeft u geen tijd of gelegenheid om naar onze locatie te komen? Geen zorgen! Ontdek nu onze online tekenlessen en geef uzelf de vrijheid om op uw eigen tempo en tijd uw creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Coole Kinderfeestjes

Ook voor leuke kinderfeestjes ben je aan het juiste adres met wel 14 verschillende workshops! Wat dacht je van een fantastische graffiti-plaat spuiten, een feestelijke taart versieren, een stoere T-shirt of tas met tie dye maken of een prachtig kunstwerk glasfusen?

graffiti workshops

Bij al onze superleuke workshops, spannende cursussen en geweldige kinderfeestjes krijg je altijd een speciale traktatie: heerlijke koffie, lekkere thee, verfrissende limonade of iets lekkers om te smullen. En het allerbeste is dat we alles voor je regelen, zodat je nergens meer aan hoeft te denken!

Wil je iets speciaals doen of heb je een briljant idee voor een workshop? Geen probleem! We kunnen ook in opdracht werken of op maat gemaakte workshops voor je maken. Informeer naar deze mogelijkheden via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@atelierhupsakee.nl.

Toffe Tekenkids

Ontdek onze fantastische tekenavonturen voor kinderen dit najaar! Kom snel hier kijken naar alle geweldige mogelijkheden die we hebben. Tijdens onze lessen ga je op ontdekkingsreis en leer je supercoole technieken, terwijl je een schitterende map vol kunstwerken creëert. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we het blok af met een adembenemende tentoonstelling waar we trots onze meesterwerken presenteren. Bereid je voor op een spannend en ontzettend leuk tekenavontuur!

Het team van Atelier Hupsakee

Enthousiaste docenten begeleiden iedere cursist in hun creatieve proces: Imka van de Woude, Hilde van Milligen, Jose Kwizera en Helene Wieringa. Af en toe helpen Bien van der Loo en Esther Mennink ook mee. 

In onderstaand filmpje een korte impressie van werkstukken die je kunt maken.

Escape room kinderfeestje

Wij hebben liefst 3 superleuke escape rooms voor kinderen op onze andere locatie Anthonie Fokkerstraat 29B. De 3 thema’s zijn “Super Speurders vs de Zwarte Hand”, ‘Paniek op Perron 3’ en “Het mysterie van Jan van Schaffelaar”.

Probeer in 1 uur uit de kamer(s) te komen. Kinderen gaan samenwerken en zoeken naar puzzels. Als ze alles opgelost hebben, komen ze uit de kamer. Hoe cool is dat! Bekijk hier onze FBI, Trein of Ridder thema filmpjes. Ga naar www.escaperoombarneveld.nl voor meer informatie en het boeken van een escape room. Nieuw! Nu ook virtual reality kinderfeestjes!